Happy Cactus neemt Permission over

Happy Cactus neemt Permission over
  • Online
  • 27 mei 2014 @ 13:39
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • Lead basedE-marketingOnline advertising

Happy Cactus, het bureau voor cross channel merk- en klantactivatie uit Eindhoven, neemt een meerderheidsbelang in Permission. Door de overname van Happy Cactus kan Permission, specialist in online leadgeneratie, klantwerving en databaseverrijking, verder groeien en haar service en dienstverlening uitbreiden.

Permission heet vanaf vandaag Happy Leads en zal zich vestigen in de Blob in het centrum van Eindhoven.Mathijs Visser, directeur en mede-eigenaar van Happy Leads: ‘Met Permission zijn we al ruim 5 jaar lang succesvol in leadgeneratie, klantwerving en databaseverrijking. Door de overname en de samenwerking met Happy Cactus voegen we in één keer 25 jaar extra ervaring in creatieve en effectieve actiemarketing toe aan ons bedrijf. Door de nauwe samenwerking ontstaan er meer mogelijkheden om klanten te helpen met totaaloplossingen en vernieuwende online concepten op het gebied van klantwerving en leadgeneratie. We zijn erg trots op deze stap en zijn blij met onze nieuwe naam Happy Leads!’

Gedeelde verantwoordelijkheid
Walter van de Wege, directeur Happy Cactus: ‘Permission, dat we vanaf nu Happy Leads noemen, sluit perfect aan bij de activiteiten van ons bureau. Waar we voorheen succesvolle acties en campagnes ontwikkelden die onze opdrachtgevers daarna zelf inzetten, kunnen we nu ook hun doelgroep zoeken, vinden en benaderen. Zo kunnen we de hele conversiefunnel voor onze opdrachtgevers invullen. Van activatiecampagnes tot transacties. Waarbij we onder bepaalde voorwaarden ook bereid zijn om gedeelde verantwoordelijkheid te nemen voor te behalen resultaten!’

Zusterbedrijven
Happy Leads is voor verschillende klanten en met verschillende soorten acties actief in Nederland, België en Duitsland. Happy Leads zal haar activiteiten voortzetten vanuit Eindhoven, waar ook de zusterbedrijven Happy Cactus (merk- en klantactivatie), Happy Idiots (online marketing), Happy Online (web- en app-realisatie) en Happy & Healthy (specialist in healthcare marketing) gevestigd zijn.
 

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken