Thuisbezorgd.nl en TripAdvisor maken samenwerkingsverband bekend

Thuisbezorgd.nl en TripAdvisor maken samenwerkingsverband bekend
  • Online
  • 2 nov 2017 @ 12:22
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • Partnership

Thuisbezorgd.nl gaat een samenwerkingsverband aan met TripAdvisor. Hiermee wil het naar eigen zeggen de voordelen van het netwerk van ruim 31.000 restaurants van Takeaway.com te kunnen combineren met de desktopsite, mobiele website en app-ervaringen van TripAdvisor.

Vanaf vandaag kunnen klanten die het restaurantaanbod van TripAdvisor maaltijden bestellen bij de restaurantpartners van Thuisbezorgd.nl door op de ‘Bestel online’-knop te klikken. Klanten die de knop aanklikken, worden meteen doorgestuurd naar de website van Thuisbezorgd.nl.

‘We zijn erg blij dat TripAdvisor Thuisbezorgd.nl als partner heeft gekozen om gebruikers te kunnen voorzien van de gemakkelijkste manier om maaltijden te bestellen uit het grootst mogelijke aanbod van restaurants en keukens op het Europese continent. We kijken uit naar onze samenwerking met TripAdvisor; daarnaast kunnen we hiermee onze leidende positie in Europa verder uitbouwen’, zo zegt Jörg Gerbig, COO van Takeaway.com.

‘TripAdvisor, met een aanbod van ruim 4,4 miljoen restaurants, blijft zich verder ontwikkelen in de richting van bezorgservices van maaltijden voor reizigers en lokale bevolking overal ter wereld,” zei Evan Becker, directeur restaurantcommercie van TripAdvisor. ‘We zijn opgetogen over onze samenwerking met Takeaway.com; hiermee geven we onze klanten toegang tot duizenden nieuwe bezorgopties van hun netwerk van restaurantpartners.’

De merken van Takeaway.com*, waaronder Thuisbezorgd.nl, Lieferando.de, Pyszne.pl, Lieferservice.at, Lieferservice.ch, Takeaway.com, Pizza.fr, Pizza.pt, Pizza.lu, zullen in TripAdvisor worden opgenomen met uitzondering van Vietnammm.com.

Tripadvisor zet sinds enkele maanden sterker in op partnerschappen met maaltijdbezorgers en trapte in juli af met een partnerschap met Takeaway.com-concurrent Deliveroo, waardoor de optie voor ongeveer 140 steden wereldwijd beschikbaar kwam. De Deliveroo-bestelknop is ook op het Nederlandse platform al een tijd beschikbaar; dezelfde bestelknop wordt nu voor Thuisbezorgd.nl ingericht.  

 

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken