Partner worden?

MarketingTribune werkt graag samen met bedrijven die een platform zoeken om marketeers en communicatieprofessionals te inspireren. Met interessante cases, creatieve content of kritische analyses. Wellicht zijn er zelfs mogelijkheden om exclusief mediapartner te worden.

Bespreek de mogelijkheden via redactie@marketingtribune.nl

 

BNO  

BNO

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers is de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Naast ontwerpers richten wij ons ook op de opdrachtgevers van de ontwerpsector.

bno.nl
 
Customer Media Council  

Customer Media Council

Het doel van de Customer Media Council is om kennis te verzamelen en te ontsluiten over customer media, in print en digitaal. En deze kennis te delen met alle partijen die daarin beroepsmatig geïnteresseerd zijn: producenten, uitgevers, wetenschap en studenten. De Customer Media Council wil de customer media en de sector die deze inzetten en produceren ondersteunen. Onafhankelijk, kwaliteit en toegankelijkheid zijn de kernwoorden.
 
Marketingfacts  

Marketingfacts

Marketingfacts.nl is één van de meest populaire marketing weblogs in Nederland. Feiten en cijfers over interactieve digitale marketing worden afgewisseld met luchtige onderwerpen. Samen met de 200 bloggers informeert de redactie ongeveer 200.000 unieke bezoekers per maand.

marketingfacts.nl
 
Nederlands MediaNetwerk  

Nederlands MediaNetwerk

Met ruim 10.000 leden is het Nederlands MediaNetwerk het grootste social network voor media en communicatie professionals in Nederland.

nederlandsmedianetwerk.nl
 
NIMA Expertgroep B2B  

NIMA Expertgroep B2B

Deze groep vormt hét platform voor senior professionals die voortdurend zoeken naar optimalisering van B2B marketing. Door kennis en ideeën uit te wisselen ontstaan weer nieuwe inspirerende bijeenkomsten en andere vormen van kennisdeling.

nima.nl
 
NIMA Expertgroep Marketing in de Zorg  

NIMA Expertgroep Marketing in de Zorg

NIMA Marketing in de Zorg bestaat uit ongeveer zeshonderd leden. Dit expertise-platform focust op zorgvraagstukken, innovatieve ideeën en het marketing gedachtegoed in de hele zorgketen.

nima.nl
 
Platform Content  

Platform Content

Platform Content is de brancheorganisatie van bureaus die gespecialiseerd zijn in het produceren én distribueren van content.

platformcontent.nl
 
Reclameland  

Reclameland

Reclameland is een online drukkerij gespecialiseerd in zakelijk drukwerk, zoals visitekaartjes, flyers en enveloppen. De drukkerij bedient meer dan 60.000 klanten in binnen- en buitenland. Reclameland is al 3 keer op rij verkozen tot beste drukkerij van Nederland.

reclameland.nl
 
trnd  

Schaalplus

SCHAAL+ staat voor het creëren van een waardevolle verbinding tussen jong digitaal talent en organisaties die voorop willen lopen in de digitale transformatie. Wij geloven dat je succesvol kunt innoveren door het delen van mensen en kennis. Onze ambitie is om bedrijven succesvoller te maken door digitale marketing- en UX designkennis in organisaties te integreren.
schaalplus.nl
 
Stichting SponsorRing  

Stichting SponsorRingen

De missie van de Stichting SponsorRingen is om door middel van het jaarlijks uitreiken van prijzen voor beste sponsorcases het vakgebied sponsoring in de breedte te promoten en professionaliteit in de branche te stimuleren.

sponsorring.nl
 
trnd  

trnd

trnd heeft als doel merken in staat te stellen om consumenten niet alleen als passieve kopers te benaderen, maar hen juist op grote schaal te betrekken bij hun merk. Uitgangspunt is een duurzame samenwerking tussen merken en consumenten. trnd is sinds 2016 officieel onderdeel van de Bertelsmann Groep en opereert zowel op media-, marketing als merkniveau.
company.trnd.com

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
  • Abonneren

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

MarketingTribune Events