Boels Rental verlengt sponsordeal met dameswielerploeg

Boels Rental verlengt sponsordeal met dameswielerploeg
  • Sponsoring
  • 25 mrt 2016 @ 00:52
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SponsorshipSport

Boels Rental, een van Europa’s leidende verhuurorganisaties en tevens een van de hoofdsponsors van het UCI Boels-Dolmans Cycling Team, heeft zijn sponsorovereenkomst voor de internationale dameswielerploeg met twee jaar verlengd.

Het internationale verhuurbedrijf, dat hart heeft voor de wielersport, heeft het Boels-Dolmans Cycling Team zien uitgroeien tot een vaste waarde aan de mondiale top. Daarom heeft Boels Rental zijn naam tot en met het seizoen 2018 verbonden aan de internationale dameswielerploeg.
 
Boels Rental bundelde in 2012 de krachten met Dolmans Landscaping Group in de ondersteuning van een internationale dameswielerploeg: het Boels-Dolmans Cycling Team. De inzet van de rensters en de ploegleiding, gecombineerd met de ondersteuning en het enthousiasme van de sponsors, heeft ertoe geleid dat het Boels-Dolmans Cycling Team een begrip is geworden in het internationale dameswielrennen.
 
Yvo Hoppers, Corporate Marketing & Communications Manager bij Boels Rental: 'Het Boels-Dolmans Cycling Team heeft fantastische resultaten geleverd. Zowel de rensters als de ploegleiding beschikken over een geweldige teamspirit, inzet, passie en drive. Deze waarden sluiten uitstekend aan bij onze eigen sportieve ambities. Dat vergaande inspanningen worden omgezet naar mooie prestaties en hard werken wordt beloond, spreekt ons internationale verhuurbedrijf zeer aan.' 

Boels Rental kijkt met grote tevredenheid terug op het vorige seizoen. Lizzie Armitstead werd eerste in het eindklassement en won daarmee de wereldbeker. In september 2015 bekroonde Armitstead het seizoen door in het Amerikaanse Richmond de wereldtitel te veroveren. Maar liefst zeven wielrensters van het Boels-Dolmans Cycling Team eindigden in de top 25 van dit WK.
 
Het nieuwe seizoen telt nu al diverse overwinningen. Zo kwam de Nederlandse Chantal Blaak deze maand als eerste over de finishlijn in de Ronde van Drenthe en won ze voor het tweede jaar op rij Le Samyn. Lizzie Armitstead won Omloop Het Nieuwsblad, waar Blaak tweede werd, en was tevens de winnares van Strade Bianche. Ook won de Britse wielrenster Trofeo Alfredo Binda, waar Megan Guarnier tweede werd. Een voortvarende start voor het Boels-Dolmans Cycling Team!
 
De bundeling van ervaring en talent, een samenstelling die ook Boels Rental nastreeft binnen zijn eigen organisatie, is eveneens succesvol gebleken. Daarmee blijft het Boels-Dolmans Cycling Team, net als Boels Rental, werken aan zijn eigen toekomst.
 
www.boels.com

 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken