ATPI Sports Events vliegt Olympiërs naar Rio

ATPI Sports Events vliegt Olympiërs naar Rio
  • Sponsoring
  • 25 jul 2016 @ 11:54
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • PartnershipOlympische SpelenSport

Een deel van de Nederlandse Olympische ploeg is inmiddels afgereisd naar Rio. ATPI Sports Events verzorgt het vervoer als partner van NOC*NSF. De eerste vlucht met TeamNL-sporters vertrok dit weekend. Het opvallende oranje KLM-vliegtuig bracht onder andere de Nederlandse handbaldames en beide hockeyteams naar Rio, waar over anderhalve week de Olympische Spelen van start gaan.

ATPI Sports Events vervoert als partner van NOC*NSF al 20 jaar het Nederlands olympisch en paralympisch team richting de Olympische Spelen. De grote equipe van Nederlandse sporters komt dit jaar uit op de meeste sportonderdelen ooit.

Maurits Hendriks, chef de mission van TeamNL en technisch directeur van NOC*NSF: 'In topsport gaat het tegenwoordig echt om de details die de doorslag geven. Het helpt enorm als sporters kunnen vertrouwen op een goede rechtstreekse vlucht, snel transport naar hun plek in het olympisch dorp en goed vervoer naar hun sportaccommodatie. En ook als dat voor hun dierbaren die ook naar Rio komen zo is. Als wij ze kunnen zeggen dat er ook echt goed voor hen wordt gezorgd, zullen ze gerust zijn.'

Braziliaanse tribunes kleuren oranje

Naast het vervoeren van de sporters is ATPI Sports Events ook verantwoordelijk voor Travel Management en hospitality-programma’s voor de zakelijke markt en bedient zij ook de particuliere markt. Meer dan 3.000 fans kleuren de Braziliaanse tribunes tijdens de Olympische Spelen oranje.

Tom De Clerck, Divisional Managing Director Nederland, België en Frankrijk van ATPI: 'De eerste vlucht is voor ons de symbolische aftrap van de olympische zomer. Ons team van ervaren olympische reisexperts doet er alles aan om de reizen deze zomer onbezorgd te laten verlopen. De crew van ongeveer 30 medewerkers ter plekke is verantwoordelijk voor de optimale guest experience: van het warme welkom op de luchthaven in Rio tot het excellent laten verlopen van de zakelijke programma’s. Om de Nederlandse olympische fans ook op het gebied van veiligheid en gezondheid zo goed mogelijk te informeren, werkt ATPI Sports Events nauw samen met NOC*NSF, Heineken, Ministerie van Buitenlandse Zaken en RIVM.'

ATPI Sports Events verkoopt tickets voor de Olympische Spelen via de eigen webshop. Deze kaarten kunnen in Rio worden opgehaald bij de ATPI-ticketbalie in het Holland Heineken House. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken