Campina in het Holland Heineken House

Campina in het Holland Heineken House
  • Sponsoring
  • 2 aug 2016 @ 12:31
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SportOlympische SpelenSponsorship

Campina en Holland Heineken House gaan een partnership aan tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Het Holland Heineken House is het officiële nationale huis van Nederland waar sporters en de Oranjefans tijdens de Spelen samenkomen om sport te ervaren, de successen van TeamNL te vieren en Oranje momenten te beleven.

Naast het leveren van kwark en yoghurt aan het Nederlands Olympisch Team is Campina aanwezig met een zuivelbar in het Holland Heineken House waar bezoekers hun eigen kwark met toppings kunnen samenstellen.

Maurice Willemsen, Campina in Nederland: “Op verzoek van NOC*NSF leveren wij dit jaar als official supplier Campina kwark en yoghurt aan het Nederlands Olympisch Team. Zuivel en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zuivel is voor veel topsporters een vast onderdeel van de dagelijkse voeding omdat het belangrijke voedingsstoffen bevat als proteïne. Dit geldt overigens niet alleen voor topsporters maar juist voor iedereen die wel eens sport. Daarom is Campina ook in het Holland Heineken House aanwezig met een zuivelbar voor alle bezoekers.”

In het Bakery Café van Holland Heineken House staat de zuivelbar van Campina waar bezoekers hun favoriete kwark met verschillende toppings als fruit, noten en honing samenstellen. Ook kunnen zij kiezen voor het favoriete recept van een Olympische sporter. Bijvoorbeeld dat van Epke Zonderland: kwark met aardbeien, kokossnippers en honing op een laagje van banaan of het kwarkrecept van Dafne Schippers met verse mango, stukjes pure chocolade, walnoten en honing.

Campina levert als official supplier kwark en yoghurt aan TeamNL in Rio. De producten zijn beschikbaar in de trainings- en herstelfaciliteiten van het Nederlands Olympisch Team zoals het High Performance Center. De kwark is ontwikkeld in samenwerking met Epke Zonderland. “Het is een milde, magere kwark die van nature rijk is aan proteïne. Een voedingsstof die bijdraagt aan de opbouw en het herstel van de spieren. Dit maakt de kwark zeer geschikt voor sporters”, aldus Willemsen.  

Niels Grevenstuk, projectleider Holland Heineken House: “In deze editie van het Holland Heineken House staan Sport en Oranje centraal. De Campina zuivel is een waardevolle toevoeging op het gezonde en uitgebreide Food & Beverage assortiment dat wij onze gasten met Heineken bieden.”  

Het Holland Heineken House is het officiële nationale huis van Nederland waar sporters, familie, vrienden en de Oranjefans samenkomen om sport te ervaren, de successen van TeamNL te vieren en Oranje momenten te beleven. Het Holland Heineken House opent op 4 augustus voor de dertiende keer haar deuren. Het is gevestigd in de populaire wijk Ipanema, op loopafstand van de wereldberoemde stranden.. Dagelijks worden daar 4.000 Nederlandse en internationale gasten verwacht. Naast de huldigingen in de Medal Celebration Hall treden er ook Nederlandse topartiesten en DJ’s op. Overdag kunnen bezoekers sport clinics volgen en alle relevante wedstrijden op grote schermen zien.

www.hollandheinekenhouse.nl

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken