Infotheek Groep shirtsponsor van FC Utrecht

Infotheek Groep shirtsponsor van FC Utrecht
  • Sponsoring
  • 13 okt 2016 @ 00:17
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • VoetbalSponsorshipZakelijk

Voetbalclub FC Utrecht heeft een nieuwe shirtsponsor. Het Leidse IT-bedrijf Infotheek Groep verbindt zich de komende twee seizoenen aan de club, met een optie voor nog eens twee seizoenen. De overeenkomst gaat per direct in. Op de shirts prijkt binnenkort de naam van dochterbedrijf 4Launch.

De naam 4Launch komt op de achterkant van het speelshirt van de Utrechters te staan, terwijl het moedermerk Infotheek vooral zichtbaar wordt bij de zakelijke doelgroep. Met een eigen skybox en toegang tot de business-lounge, zal Stadion Galgenwaard een belangrijke gastheer zijn voor Infotheek, zijn klanten en partners.

Infotheek Groep won in het verleden een aantal prestigieuze awards, zoals de Best Managed Companies Award 2015 en de FD Gazellen Award voor de snelst groeiende onderneming. Het bedrijf koos ondanks haar internationale karakter voor de voetbalclub uit de Domstad.

'No guts, no glory'

Voor CEO Jordy Kool (geboren en getogen in Utrecht) was het snel duidelijk: 'Onze organisaties hebben veel met elkaar gemeen en delen de mentaliteit van mouwen opstropen en doen, het ‘no guts, no glory’-gen: we zijn allebei vechters, harde werkers, loyaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast spreekt de professionaliseringsslag die FC Utrecht aan het maken is ons aan, daar dragen wij graag aan bij.'

Algemeen directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht is trots op de nieuwe partner: 'Infotheek Groep en FC Utrecht zijn een perfecte match. We hebben allebei een mooie groeiambitie en de intrinsieke drive om succesvol te zijn. Dat een internationale reus als Infotheek Groep zich verbindt aan onze club is alleszeggend.'

Infotheek Groep zal haar kenmerkende full-service strategie ook doorvoeren in het partnerschap met FC Utrecht, zowel als ‘supporter’ van de club, als van haar verdere partners én de supporters.

Steun voor IT4Kids

Infotheek Groep is één van de grootste leveranciers in Nederland van nieuwe hardware en software en levert al 25 jaar software- en hardware oplossingen in uiteenlopende sectoren. Infotheek is Europees marktleider voor gebruikte hardware en software. Infotheek beschikt over het grootste refurbish centrum van Europa. Daarnaast biedt Infotheek een breed pakket aan ICT-diensten aan, heeft de onderneming een sterk groeiende verhuurtak.

De IT-onderneming speelt in op de sterke marktbeweging naar een circulaire economie waarbij nieuwe IT-apparatuur na enkele jaren wordt teruggenomen en na een grondige revisie van hardware en software een nieuw leven krijgt. Infotheek is initiatiefnemer van de stichting IT4Kids, waaraan bedrijven en particulieren hun oude IT-apparatuur kunnen doneren. Van de opbrengst ondersteunt IT4Kids projecten voor jeugd en sport. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken