Xtorm-actie voor Ronald McDonald Kinderfonds

Xtorm-actie voor Ronald McDonald Kinderfonds
  • Sponsoring
  • 17 okt 2016 @ 09:46
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SponsoringMaatschappijActivatie

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, zet een sponsoractie op om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Tijdens de actie worden de Ronald McDonald Huizen voorzien van Xtorm Business laadstations om mobiele apparaten, zoals smartphones of tablets, op te laden.

De gezinnen die in Ronald McDonald Huizen logeren staan vaak onder druk, en het vergeten mee te nemen van een telefoon oplader komt dan ook meer dan eens voor. Juist in deze moeilijke tijd is het van groot belang om bereikbaar te zijn en te kunnen blijven communiceren. Daarnaast zorgen smartphones en tablets voor de nodige afleiding.

Xtorm heeft als doel om mensen te voorzien van energie waar en wanneer dat nodig is, en wil op deze manier veel gezinnen helpen. Xtorm is de actie begonnen door een Charge ’n Go 6 aan drie Ronald McDonald Huizen te schenken. De Charge ’n Go 6 bestaat uit een laadstation met daarin zes losse Power Banks, die uitgeleend kunnen worden aan de gezinnen, waarmee mobiele apparatuur opgeladen kan worden.

Daarnaast roept het al zijn klanten en relaties op om ook geld te doneren, zodat uiteindelijk alle Huizen en vakantiehuizen kunnen worden voorzien van een Xtorm laadstation. Bij elke €350 die met de Xtorm actie via Starteenactie.nl gedoneerd wordt aan het Ronald McDonald Kinderfonds, zorgt Xtorm ervoor dat nog een Huis wordt voorzien van een laadstation. Dit kan door in één keer €350 te doneren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kleiner bedrag te storten.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen zich veilig en geborgen voelen doordat hun ouders dichtbij zijn. In dertien Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ze altijd in de buurt zijn voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. In twaalf Ronald McDonald Huiskamers kunnen families de ‘witte muren’ van het ziekenhuis ontvluchten en in drie vakantiehuizen kunnen gezinnen met een kind met een beperking of ziekte zorgeloos vakantie vieren.

Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het bedrijf Telco Accessories, met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken