Holland Heineken House ook in Zuid-Korea

Holland Heineken House ook in Zuid-Korea
  • Sponsoring
  • 13 jul 2017 @ 15:29
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • ActivatieOlympische SpelenMarketingSport

Ook tijdens de Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea opent het Holland Heineken House zijn deuren. Voor de 14e keer op rij bieden NOC*NSF en Heineken een huis waar fans uit zowel Nederland als andere landen kunnen genieten van sport en waar Oranje-succes wordt gevierd. Het Holland Heineken House ligt straks in het hart van de schaatswereld, op tien minuten afstand van de Olympische schaatshallen in Gangneung.

'In 1992 stond in Barcelona het eerste Nederlandse nationale huis ooit. Nu veertien edities verder zijn we ontzettend trots dat we ook in Zuid-Korea weer een Holland Heineken House gaan neerzetten,' zegt David Lette, marketingdirecteur Heineken Nederland. 'Oranje sportsuccessen vieren, staat weer centraal in het huis. Bij vorige edities zagen we al dat het huis echt een ontmoetingsplek is voor sporters, hun familie en fans om samen de sportprestaties te vieren. We zijn trots dat we weer zo’n plek mogen faciliteren.'

Jeroen Bijl, chef de mission van Team NL: 'Mooi dat er ook dit keer weer een Holland Heineken House is. Dat is toch een stukje Oranje in het verre Korea. Voor de sporters een prettige en vertrouwde plek waar zij zich in alle rust thuis kunnen voelen en familie en vrienden kunnen ontmoeten.' 

Adecco werft HHH-crew

Adecco is vandaag gestart met de werving van crewleden voor het Holland Heineken Huis in Zuid-Korea. De crew met vrijwilligers die in februari naar Zuid-Korea afreist, wordt eind oktober bekendgemaakt. Al sinds de eerste edities zijn volgens Heineken de vrijwilligers van grote waarde voor het succes van het 'huis'. Zij hebben een belangrijk aandeel in de onvergetelijke Oranje-ervaring die de bezoekers van het huis krijgen.

Het Holland Heineken House ligt op tien minuten van de Olympische schaatshallen en is straks dagelijks geopend van 3 uur ’s middags tot 1 uur ’s nachts. De sneeuwsporten vinden plaats in het berggebied PyeongChang op ongeveer een uur afstand vanaf het huis. De volledige details en programma van het huis worden later dit jaar bekendgemaakt.

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken