Ron Voskuilen directeur CHIO Rotterdam

Ron Voskuilen directeur CHIO Rotterdam
  • Sponsoring
  • 9 aug 2019 @ 14:11
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • EvenementZakelijkPersonaliaSponsoring

Ron Voskuilen wordt per 1 september de nieuwe algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. Hij was eerder algemeen directeur Stadsontwikkeling van Rotterdam en daarna tweeënhalf jaar interim-directeur van Rotterdam Partners.

Met dit curriculum vitae heeft Voskuilen ruime ervaring met netwerken in het Rotterdamse bedrijfsleven en de overheid. Hij volgt vertrekkend interim-directeur Fred Rozendaal op, die op dit moment verantwoordelijk is voor de organisatie van drie Europese Kampioenschappen in Rotterdam van 19 t/m 25 augustus 2019: de Longines FEI European Championships Jumping, Dressage & Para Dressage.

Voskuilen is een ervaren speler in het Rotterdamse. Hij is op dit moment partner en oprichter bij een Rotterdams adviesbedrijf. Hij zal dit combineren met zijn werk voor het CHIO Rotterdam.

Volgende fase

Belle de Bruin, bestuursvoorzitter: 'Het bestuur is verheugd over de komst van Ron Voskuilen. Hij is zeer betrokken bij Rotterdam, heeft een breed netwerk in de stad en erbuiten en beschikt over veel ervaring in het leiding geven aan professionals. Wij zien ernaar uit om samen met hem te werken aan een volgend CHIO en met hem een strategie uit te zetten voor een volgende fase.'

Ron Voskuilen over zijn nieuwe functie: 'Het CHIO Rotterdam is diepgeworteld in Rotterdam: als mondiaal topsportevent, als netwerk-hoogtepunt en als maatschappelijk betrokken partij. Het is een eer dit te mogen aansturen en naar een volgende fase te begeleiden. Ik zie er enorm naar uit om met de medewerkers én alle partners in het Rotterdamse een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling.'

Wereldniveau

De Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur vinden plaats in Rotterdam van 19 t/m 25 augustus 2019. Dit hippische topsport-evenement vindt plaats in het Kralingse Bos en aan de Kralingse Plas. Met steun van vele partners en sponsors en tal van maatschappelijke side-events worden deze EK's een evenement van wereldniveau toegankelijk voor iedereen. Het EK 2019 moet een sportieve beleving zijn voor een nieuwe generatie fans, sponsors, toeschouwers van de hippische sport.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken