MarketingTribune is een vakblad voor de marketingprofessional. De primaire doelgroep bestaat uit beslissers in marketing zoals marketingdirecteuren en - managers, productmanagers en directieleden met marketing in hun portefeuille. Daarnaast is MarketingTribune interessant voor beïnvloeders in marketing zoals consultants en adviseurs.

Kies hieronder het gewenste abonnement. Heb je vragen over de abonnementen, kijk dan bij Service. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Service

Heb je een vraag over je abonnement, bezorging, of betaling? Hieronder vind je snel een antwoord. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0348-415305 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17:00uur) of stuur een e-mail aan service@marketingtribune.nl

Het abonneenummer is gelijk aan je debiteurennummer en klantnummer. Als je jouw magazine in plastic ontvangt staat het nummer op het plastic boven je naam gedrukt. Het nummer kun je ook terugvinden op de factuur.
Als je abonnee wordt ontvang je na ontvangst van je aanmelding binnen drie weken het eerste exemplaar.
Direct na het online afsluiten van het abonnement ontvang je van ons altijd een e-mail om je welkom te heten met informatie over het abonnement. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op: service@marketingtribune.nl
Als jouw MarketingTribune nog niet is bezorgd, verzoeken wij je dit aan ons kenbaar te maken via service@marketingtribune.nl. Je bezorgverzoek zal door ons spoedig in behandeling genomen worden.
Je kunt jouw adreswijziging op de volgende manier doorgeven: stuur een e-mail met daarin de oude en nieuwe adresgegevens, naar service@marketingtribune.nl.
Wij vinden het jammer dat je overweegt om je abonnement op te zeggen. De opzegtermijn voor onze abonnementen is 6 weken voor afloop van de abonnementsperiode en dient schriftelijk te worden aangeleverd via service@marketingtribune.nl.
Een proefabonnement loopt automatisch af en wordt niet automatisch verlengd. Overige abonnementen gelden voor een jaar en worden daarna, tenzij je tijdig opzegt of wanneer dit expliciet in de advertentie staat vermeld, automatisch verlengd met een jaar.
Je kunt je via service@marketingtribune.nl als abonnee aanmelden of sluit online een abonnement af.
Volg je een opleiding bekend bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en kun je elk jaar een bewijs van inschrijving overhandigen? Dan kom je in aanmerking voor ons Studentenabonnement. Na ontvangst van je bewijs van inschrijving en/of kopie van de studentenkaart op service@marketingtribune.nl gaat je abonnement in.
Ja. Losse nummers zijn via service@marketingtribune.nl te bestellen. Een los nummer kost € 15,- (excl. btw) per nummer. Vermeld daarbij wel de jaargang en het nummer van de MarketingTribune die je wil (na)bestellen.

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert