Kim Kahn

Kim Kahn
Werkt bij: Kahn Company
Functie: Cultureel Ondernemer

Biografie

Als Cultureel Ondernemer wil Kim Kahn (1975) met haar ideeën en handelen de wereld een stukje mooier maken. Ze is bedrijfseconoom en heeft ruime ervaring opgedaan in marketing, communicatie en fondsenwerving. Ruim vijf jaar geleden is ze haar eigen bedrijf begonnen: Kahn Company. Haar achtergrond ligt in zeer diverse branches zoals financiële dienstverlening, kinderopvang, goede doelen, reisbranche & evenementen. 

Ze combineert op natuurlijke wijze strategie met operationele activiteiten. Die afwisseling maakt het creatieve vak juist zo leuk! Een gedreven en betrokken hands-on vakvrouw die naast organisatie doelstellingen de menselijke kant niet uit het oog verliest. Recentelijk heeft Kim haar hart verloren aan de cultuursector, als Cultureel Ondernemer en Zakelijk Leider voelt zij zich helemaal op haar plek. Ze zet haar kennis en ervaring in om haar opdrachtgevers in de cultuursector financieel te verduurzamen. 

Naast haar betaalde zakelijke activiteiten maakt Kim tijd voor vrijwilligerswerk bij de volgende organisaties: Stichting Jarige Job, SAIL Amsterdam, Whiplash Stichting Nederland, KWF en de school en sportvereniging van haar kinderen.

www.kimkahn.nl

Twitter @kim_kahn

Recente artikelen van Kim Kahn

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken