Regus lanceert nieuw business concept op de Zuidas

Regus lanceert nieuw business concept op de Zuidas
  • B2b
  • 21 aug 2015 @ 15:03
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • Zakelijk

Met de opening van de Viñoly-toren komt Regus tegemoet aan de diversiteit in werkplekmogelijkheden. De vraag naar flexibele kantoren en co-working oplossingen neemt toe. Regus speelt hierop in met de opening van zijn derde Regus business center, per 1 december, in de Viñoly toren aan het Gustav Mahlerplein op de Amsterdamse Zuidas.

In business center Viñoly vinden professionals alles wat ze in een tijdelijke werkplek zoeken: inspirerende kantoor- en vergaderruimtes, een auditorium, een vernieuwend co-working concept en een business lounge Viñoly-waardig, voor kleine en grote bedrijven. Het business center ligt op de begane grond, de eerste en de tweede etage met ingang bij het treinstation Amsterdam Zuid. Voor de business professional is de flexibele werkplek direct toegankelijk. ‘Met de toevoeging van het business center in de Viñoly toren verstevigt Regus zijn positie van aanbieder voor flexibele werkplekken op de populaire Zuidas. Hiermee bieden wij zowel nationale als internationale bedrijven inspirerende werkplekken op een toplocatie’, zegt Jessika van Veen, algemeen directeur bij Regus.

Co-working oplossingen
De Amsterdamse Zuidas staat bekend als een internationaal hoogwaardig zakencentrum. Meer dan zevenhonderd bedrijven, waaronder veel toonaangevende namen, hebben zich hier al gevestigd. Regus ziet de vraag naar flexibele kantooroplossingen al jaren toenemen. ‘We hebben prachtige vestigingen in het WTC en Atrium waar onze klanten graag werken. Met de nieuwe locatie in de Viñoly toren komen we aan de toenemende, diverse vraag tegemoet en vergroten we ons totale portfolio aanbod in dit gebied.’

Viñoly
De Viñoly toren aan het Gustav Mahlerplein maakt deel uit van het Mahler4-complex aan de Amsterdamse Zuidas. De indrukwekkende, 95 meter hoge kantoortoren is genoemd naar zijn architect: de Zuid-Amerikaan Rafael Viñoly. Kenmerkend voor dit gebouw is de bliksemschicht in de avonduren die overdag een trap blijkt te zijn die om het gebouw heen slingert. De transactie is tot stand gekomen dankzij een goede en nauwe samenwerking met advocaten- en notarissenkantoor Boekel, die zelf ook in Viñoly gevestigd blijft. DTZ Zadelhoff trad op als adviseur voor Boekel bij deze transactie.

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken