Vincent Peeters wordt CEO Business Lease Group

Vincent Peeters wordt CEO Business Lease Group
  • B2b
  • 23 sep 2016 @ 16:11
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • PersonaliaZakelijk

Na ruim 11 jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan Business Lease Group B.V. heeft Harm Nijlunsing besloten per 1 oktober 2016 deze functie neer te leggen. In eerste instantie gaat hij reizen, waarna hij zich verder zal toeleggen op commissariaten en het begeleiden van ondernemingen. Vincent Peeters neemt in december 2016 de plaats van Nijlunsing in.

Rolf Lauret, President-Directeur: ‘Wij zijn Harm zeer erkentelijk voor de uitbouw van de onderneming in Nederland en Centraal- en Oost Europa, evenals het klaarstomen voor het digitale tijdperk. Wij betreuren zijn vertrek maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes toe.’

B2b sector
Peeters is sinds 2015 algemeen directeur van Business Lease Nederland en heeft voorheen diverse senior management functies bekleed bij professionele dienstverleners in de b2b sector (o.a. Compass Group). In de periode tot 1 december a.s. neemt Dick van der Vis, Chief Financial Officer, naast zijn eigen takenpakket, de functie van CEO Business Lease Group waar.

Verandertraject
Paul Zekhuis, CEO AutoBinck Group N.V.: ‘Wij zijn verheugd dat Vincent de rol van CEO Business Lease Group op zich gaat nemen. Hij heeft bij Business Lease Nederland bewezen een groot verandertraject, waaronder het lanceren van privatelease.com, succesvol te kunnen managen. In zijn nieuwe functie zal Vincent zich richten op een versnelde uitbreiding van de innovatieve dienstverlening van Business Lease Group.’

B2b en b2c 
Business Lease Group is een mobiliteitsbedrijf met activiteiten als autoleasing, rent en fleetmanagement services in de b2b en b2c(privatelease.com) markt. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije en Roemenië en is een onderdeel van AutoBinck Group. AutoBinck, gevestigd in Den Haag, is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt. AutoBinck is actief in 8 Europese landen. De groep telt 50 werkmaatschappijen, verdeeld over 4 divisies: Car Distribution & Retail, Leasing & Finance, Parts & Accessoires en Smart Mobility. AutoBinck telt 2.500 medewerkers. De jaaromzet bedraagt ruim 1 miljard euro.

 

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken