Nieuwe CEO voor softwarehuis TrueLime

Nieuwe CEO voor softwarehuis TrueLime
  • B2b
  • 7 okt 2016 @ 10:00
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • Personalia

Bernard van Croonenburg is deze maand formeel toegetreden tot het managementteam van TrueLime. De afgelopen maanden was Bernard op interim basis al nauw betrokken bij beleidszaken van de organisatie op het gebied van Operatie en HR. Als nieuwe CEO van TrueLime neemt hij nu ook de dagelijkse leiding bij TrueLime officieel over van Hans van der Linden.

‘We zijn als MT ervan overtuigd dat Bernard de kwaliteiten en ervaring in huis heeft om de komende jaren een bijdrage te leveren in het realiseren van onze ambities. Zelf kan ik me hierdoor volledig gaan focussen op de rol van CTO. Vanaf deze plek wil ik Bernard graag nogmaals welkom heten bij TrueLime en hem heel veel succes toewensen’, aldus Hans van der Linden.

Onderling vertrouwen
Bernard van Croonenburg kijkt enthousiast uit naar de voortzetting van de samenwerking: “Vanuit Carv company werken we al jaren samen met TrueLime. Deze stap onderstreept het onderlinge vertrouwen, iets om trots op te zijn. Ik ben er van overtuigd dat we gezamenlijk de enorme potentie binnen TrueLime kunnen benutten om onze ambities de komende jaren waar te maken.”

Humor en daadkracht
Croonenburg  is een ervaren manager en ondernemer die met name in de ICT en HR zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Hij is eigenaar van organisatie adviesbureau Carv company en was in het verleden onder andere werkzaam voor Portiva, Finalist en Logica.
Een klant omschreef hem als volgt: ‘Humor, daadkracht, enthousiasme gecombineerd met een duidelijke focus op de mens zorgen ervoor dat Bernard de boel in beweging krijgt en snel resultaat behaald.’ Een juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid zijn de sleutel tot zijn succes.

Procesoptimalisatie
TrueLime is specialist in het ontwikkelen van software op het gebied van online samenwerking en procesoptimalisatie. Van websites, webapplicaties en zaaksystemen, tot portalen en social intranetten. Kenmerkend voor onze oplossingen is een gebruiksvriendelijke userinterface in combinatie met een flexibele, betrouwbare beheeromgeving. TrueLime werkt onder andere voor Bovag, BDO, CAK, ETZ Ziekenhuis, Translink, Koninklijke Visio, Inmarsat, Thomas Cook, Perfectview, Radboud UMC, ROC van Amsterdam, TNS NIPO, UMC Utrecht, Van Gogh Museum en diverse gemeenten waaronder Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

Fotobijschrift: CTO Hans van der Linden (links) en CEO Bernard van Croonenburg (rechts) van TrueLime

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken