Microsoft Nederland kondigt nieuwe directieleden aan

Microsoft Nederland kondigt nieuwe directieleden aan
  • B2b
  • 24 nov 2016 @ 13:48
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • PersonaliaZakelijkRecruitment

Dr. Cara Antoine (47) start per 1 januari 2017 als directeur M&O (Marketing & Operations) bij Microsoft Nederland. Judith Cuppen (44) – zie foto - start per diezelfde datum als directeur Enterprise & Partner Group. Antoine is in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor de marketing- en overall strategie van Microsoft Nederland, en met name de digitale transformatie van bedrijven die mogelijk gemaakt wordt dankzij innovaties in de cloud. Ze was hiervoor werkzaam bij Shell waar zij verantwoordelijk was voor de businesstransformatie van de wereldwijde IT binnen de Shell-organisatie.

Daarvoor vervulde Antione  verschillende rollen in zowel in Duitsland als Frankrijk voor Compaq, Hewlett-Packard en Polaroid. Antoine behaalde haar DBA-titel (Doctor Business Administration) aan de Britse universiteit van Bradford en de Tias-Nimbas Business School in Nederland.

Diversiteit
Naast haar werk zet Antoine zich in voor het versterken van diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Zo is zij bestuurslid van de Hoornvlies Patiënten Vereniging. Antoine neemt met deze benoeming de rol over van John Reynders. Reynders was sinds 2010 directeur M&O in Nederland. Hij is per oktober 2016 benoemd tot directeur Microsoft Dynamics and Digital Transformation voor Microsoft West-Europa.

  Cara Antoine 

Van directeur Services naar directeur EPG
Judith Cuppen (44) start per 1 januari 2017 als directeur Enterprise & Partner Group (EPG) bij Microsoft Nederland. Sinds 2015 vervulde Cuppen de rol van directeur Services bij Microsoft Nederland. In de rol van directeur EPG is Cuppen verantwoordelijk voor de grootzakelijke markt. Samen met het uitgebreide ecosysteem aan partners ondersteunt zij organisaties in hun digitale transformatie. Cuppen heeft diverse rollen vervuld bij IBM voor ze bij Microsoft in dienst trad. Zo was zij onder andere Software Director Benelux bij IBM.

Zij studeerde zowel aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als aan de Universiteit van Groningen. Cuppen neemt met deze benoeming de positie over van Tako Koning die hij sinds 2012 vervulde. Koning is per oktober benoemd tot directeur Enterprise & Partner Group voor West-Europa. De rol van directeur Services zal tijdelijk worden waargenomen door Emily Glastra, Manager Public Sector bij Microsoft Nederland.

 

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken