Baangarantie voor afgestudeerden met Emark Academy

Baangarantie voor afgestudeerden met Emark Academy
  • B2b
  • 20 dec 2016 @ 14:30
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • IntroductieMarketingRecruitmentArbeidsmarkt

Digitaal marketingtechnologiebureau Emark lanceert vandaag de Emark Academy. Met behulp van de Emark Academy maakt Emark het mogelijk dat afgestudeerde marketingstudenten met affiniteit voor technologie en IT-studenten die ‘iets’ met marketing hebben direct een baan krijgen en kunnen werken voor merken als G-Star, Philips, NIBC, TomTom en Suitsupply. In de tussentijd worden deze young professionals intern verder opgeleid tot onder andere Solutions Architect. Aanleiding voor het lanceren van de Emark Academy is de voortdurende zoektocht van Emark naar nieuw talent.

De groeiende economie heeft ervoor gezorgd dat het aanbod van banen steeds groter wordt. ‘Om ons als bedrijf te onderscheiden van andere werkgevers hebben wij de Academy opgericht. We hopen hierdoor sneller young professionals aan te spreken die de behoefte hebben om direct werkervaring op te doen, maar zich in de tussentijd ook verder willen ontwikkelen. Op de Emark Academy leren wij onze nieuwe collega’s in een jaar tijd alle ins en outs op het gebied van marketingtechnologie. En bieden we hen de mogelijkheid om certificaten te behalen van toonaangevende marketing automation platforms. Ook faciliteren we masterclasses van diverse bekende merken’, aldus Irma Korver, people operations director Emark.

Ticket voor een droombaan
Onze internationale groei gaat nog harder dan verwacht. Zoals het er nu naar uitziet hebben we binnen vijf jaar meer dan 500 medewerkers. Het vinden van de juiste kandidaten is geen gemakkelijke zoektocht. Om onze opdrachtgevers te ondersteunen in hun transformatie naar een digitale business omgeving, hebben we gemotiveerde mensen nodig met een visie. Een visie op het digitale ecosysteem en leiderschapsvaardigheden die eigen zijn aan het digitale tijdperk. Door het lanceren van de Emark Academy hopen wij sneller deze gepassioneerde digitale technologie ‘nerds’ in ons team te verwelkomen’, aldus Jochem Zwetsloot, operation director van Emark.

Kijk hier voor meer informatie over de Emark Academy. 

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken