Nominaties Jonge Hanen bekendgemaakt

Nominaties Jonge Hanen bekendgemaakt
 • B2b
 • 11 feb 2019 @ 11:30
 • 10128 x gelezen
 • Link
 • Sjaak Hoogkamer
  Sjaak Hoogkamer

  hoofdredacteur
  MarketingTribune
 • Award

Het Genootschap voor Reclame (GVR) heeft de genomineerden voor de meest opvallende verschijningen in het vak tot en met 30 jaar, de Jonge Hanen, bekendgemaakt. Zij zullen zichzelf tijdens het Hanendiner op 4 maart presenteren.

De genomineerden zijn:

Deniz Alkaç (24) is mediaondernemer: oprichter en managing director van productiemaatschappij Bruut Amsterdam. Midden twintig, maar met veel ervaring: Op zijn 15e schreef Deniz o.a. een tweewekelijkse column in de media rubriek van de NRC Handelsblad en op 16-jarige leeftijd stopte hij met school om de talentenopleiding van BNN te volgen. Deniz was daarna als DJ in opleiding o.a. te horen op SLAM en 538. Uiteindelijk startte hij in 2014 op 18-jarige leeftijd Bruut Amsterdam. Het productiebedrijf dat destijds één van de eerste web series van Nederland produceerde.

 Jolique Möller (27) is oprichtster van influencer marketing platform Influentials. Toen ze tijdens haar studie in de VS een blog startte, werd ze verliefd op social media. Terug in Nederland richtte ze ilovefashionbloggers op, een platform om bloggers naar de top te helpen. Als snel merkte ze dat er werd gesjoemeld met cijfers in deze markt. Daarom introduceerde ze Influentials om de wereld van influencer marketing makkelijk, transparant en schaalbaar te maken. Met Influentials verbindt ze 6.000 influencers aan bedrijven als L’Oréal, Coolblue en PostNL door middel van haar software platform.

Safi Graauw (30) heeft een achtergrond in de aardwetenschappen en is filmmaker. Daarnaast is hij de oprichter van creatief platform Cavemen. Met zijn combinatie van aardwetenschappen en zijn gevoel voor stijl, esthetiek en verhaal heeft hij menig mens weten te ontroeren in filmprojecten voor organisaties als Justdiggit. Zo werd zijn werk genomineerd op het Wildlife Film Festival en won hij het My Hero International Film Festival in California. Door het vervlechten van milieu-centrische content in sterk, vernieuwend en verhalend beeld slaat hij op geheel eigen wijze een brug tussen mens en aarde.  

Naast de uitreiking van de Jonge Haan wordt op 4 maart ook de Coq d’Honneur (jaarprijs) en Coq de Grand Honneur (oeuvreprijs) uitgereikt. Deze prijzen vormen sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw de belangrijkste prijzen voor personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt in het marketing communicatievak.

 

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken