easyJet lanceert 'coronaplanner'

easyJet lanceert 'coronaplanner'
  • B2b
  • 2 jun 2021 @ 09:30
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Innovatie

Nu reizen vanaf een aantal landen in Europa, waaronder Nederland, weer is toegestaan, kondigt easyJet een nieuwe online reisplanner om het gemakkelijker te maken voor passagiers om hun opties voor deze zomer te verkennen.

De planner, beschikbaar via easyjet.com/nl/covid-19-travel-hub, bestaat onder andere uit een kaart waarmee passagiers gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste reisrestricties die van toepassing zijn op de 35 landen in het Europese netwerk van easyJet. Ook filtert de tool de landen die het meest openstaan voor reizigers van buitenaf. De tool kan ook gericht zoeken naar verschillende soorten vakanties, inclusief populaire vakantie- en strandbestemmingen, steden en zakelijke bestemmingen.

Door middel van de technologie van Smartvel kunnen de COVID-19 Travel Hub en de reiskaart de meest actuele informatie bieden rondom de vereisten die aan een reis verbonden zijn.

easyJet: ‘De Travel Hub en kaart zijn bedoeld om passagiers te inspireren en tegelijkertijd meer gemoedsrust te bieden en vertrouwen te wekken om een volgende reis te boeken.’

De interactieve reiskaart van easyJet biedt informatie over:

>      Inreisbeperkingen

>      Quarantainemaatregelen

>      COVID-19 testverplichtingen

>      Specifieke informatie voor gevaccineerde reizigers

>      Testlaboratoria in het land van herkomst en bestemming

>      Vereiste formulieren en apps

>      Ziektekostenverzekering

>      Lokale gezondheidsinformatie

>      Informatie over aansluitende vluchten

Country Manager Nederland, William Vet, zegt: ‘We zijn erg blij dat in een groot deel van Europa, waaronder in Nederland, reisbeperkingen worden versoepeld. Met de online tool in onze Covid-19 Travel Hub willen we onze passagiers een overzicht geven van de verschillende maatregelen van landen voorafgaand aan hun reis en eventuele reisbeperkingen tijdens de reis. Zo kunnen ze met vertrouwen hun volgende reis plannen en deze zomer met plezier reizen. Ons boekingsbeleid is ook flexibeler dan ooit tevoren, hiermee geven we onze passagiers het vertrouwen dat ze kunnen boeken en hun plannen kunnen wijzigen wanneer dat nodig is. Daarnaast hebben we ook nieuwe routes toegevoegd naar populaire zomerbestemmingen op de Griekse eilanden en in Spanje.’

Onder de Flex garantie kunnen alle easyJet-passagiers deze zomer hun vluchten zonder wijzigingskosten wijzigen, op elk moment tot twee uur voor vertrek, of een voucher aanvragen die nog meer last-minute flexibiliteit biedt. In tegenstelling tot andere luchtvaartmaatschappijen zijn er geen beperkingen op data of bestemming.

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken