[NMD 2021] Thomas Barta – Heb je alle vaardigheden die je nodig hebt? (4)

[NMD 2021] Thomas Barta – Heb je alle vaardigheden die je nodig hebt? (4)
 • B2b
 • 4 aug 2021 @ 08:13
 • 19962 x gelezen
 • Link
 • Ryan Baij
  Ryan Baij

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • InnovatieNima Marketing DayKennissessie
 • 4 aug 2021 @ 08:13
 • 19962 x gelezen
 • Ryan Baij

Op 9 september spreekt Thomas Barta als keynote op de Nima Marketing Day over marketingleiderschap. In deze serie bespreken we verschillende onderwerpen van zijn masterclass. Aflevering 4 gaat over de vaardigheid van de werknemer.

Kan jij wat je allemaal zou moeten kunnen? Heb je alle vaardigheden om je werk perfect uit te voeren? Thomas Barta stelt de vragen, maar stelt je gelijk gerust in het antwoord: ‘Waarschijnlijk niet, maar dat is niet erg.’ Barta legt uit dat er veel innovatie is in de wereld, waar ook vele nieuwe technieken en veel nieuwe tooling voor iedere werknemer wordt uitgevonden en in gebruik genomen.

‘Je kan niet alles leren en weten’, stelt Barta zijn publiek gerust. Zijn conclusie is dan ook dat je je niet gek moet laten maken. Stel je zelf de vraag waar jouw meerwaarde ligt en verhoog die meerwaarde door de tooling te gebruiken die jouw werk makkelijker maken en verbeteren. Zo kom je tot de beste resultaten.

Wil je Thomas Barta zien spreken op de Nima Marketing Day? Klik hier voor tickets.Ryan Baij

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken