Epica eert Heineken met eerste Brand Tribute

Epica eert Heineken met eerste Brand Tribute
 • Bureaus
 • 20 nov 2014 @ 10:32
 • 18999 x gelezen
 • Link
 • Redactie MarketingTribune
  Redactie MarketingTribune

  Redactie
  MarketingTribune
 • Award

Heineken ontvangt vanavond tijdens de officiële uitreiking van de jaarlijkse Epica Awards als eerste in de geschiedenis van de Epica een speciale Brand Tribute Award. Deze award is volgens Epica is in het leven geroepen om merken te eren die voortdurend innoveren en inspireren tot buitengewone creativiteit. Heineken won in de laatste vijf jaar al 16 Epica Awards waaronder zes goud en een Grand Prix voor de ‘Open your world’ campagne van Wieden+Kennedy.

Gianluca Di Tondo, senior director global Heineken® Brand, zei in een commentaar dat de lat steeds hoger komt te liggen en dat deze award de focus van Heineken op innovatie en creativiteit nogmaals onderstreept. ‘We zijn continu op zoek naar nieuwe en verrassende manieren om connectie te maken met onze consumenten wereldwijd en we willen dat doen op een manier die alleen Heineken kan. Dankzij ons eigen team en ons bureaunetwerk zijn we in staat altijd mooi en indrukwekkend werk te maken. We danken Epica dan ook zeer voor deze prestigieuze prijs.’

Epica editorial director, Mark Tungate: ‘Toen bekend werd dat we onze ceremonie in Amsterdam zouden houden, wilden we graag iets speciaals doen voor Heineken. Vooral omdat zij eigenlijk vaak een Epica Award winnen en altijd een prominente plek hebben in ons jaarboek. Dus het idee voor een jaarlijkse Brand Tribute was geboren. Heineken blijft voor velen een inspirerend merk.’

Redactie MarketingTribune

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie
Blauw Research

Marktonderzoekbureau in Rotterdam. Marktonderzoek, zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek met als expertises research community's


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken