[Campagne] Neckermann heeft sterallures

[Campagne] Neckermann heeft sterallures
 • Bureaus
 • 21 dec 2015 @ 15:00
 • 17126 x gelezen
 • Link
 • Redactie Bureaus
  Redactie Bureaus

  Redactie
  MarketingTribune
 • CampagnesCommercialsBrandingReclame

De nieuwe vroegboekcampagne van Neckermann Reizen laat zien dat je op vakantie best sterallures mag hebben. De commercial is te zien op de meeste tv-zenders en volgt op de enigszins provocerende five-seconds billboards die de afgelopen maanden regelmatig op televisie te zien waren.

Deze grappige commercial met een totaal vernieuwde insteek benadrukt dat Neckermann het roer om gooit en alles in het werk stelt om de vakantieganger te laten genieten van zijn welverdiende vakantie en de geluksgevoelens die mensen ervaren tijdens hun vakantie te laten zien en vast te houden. Met deze onderscheidende campagne geeft de reisorganisatie vier belangrijke boodschappen af aan haar klanten. 

Vakantie is de leukste periode van het jaar waarin iedereen mag genieten en alle zorgen vergeten. De hoge vroegboekkortingen die op kunnen lopen tot 250 euro per persoon zorgen voor de eerste meevaller. De overige garanties die Neckermann afgeeft zijn bedoeld om het de mensen gemakkelijk te maken en te zorgen voor extra zekerheden waardoor het genieten vanzelf gaat.

Vroegboeken én omboeken

Het vroegboeken van de vakantie geeft al jaren mooie voordelen aan de reizigers maar dit jaar wordt daar de First Minute Garantie aan toegevoegd waardoor de klant niet voor onaangename verrassingen komt te staan op een later tijdstip, omdat deze altijd verzekerd is van de laagste prijs mits de boeking vóór 18 januari 2016 plaatsvond.

Mocht de snelle keuze toch niet helemaal bevallen, dan biedt Neckermann ook dit jaar weer de omboekgarantie waardoor tot vier weken voor vertrek omgeboekt kan worden naar een andere accommodatie. 

Kortom, stelt Neckermann: 'Het maakt niet uit…  Hoeveel sterallures je hebt, of je stout bent of juist ondeugend, voor iedereen is er een passende vakantie te vinden waarbij jij lekker jezelf kunt zijn en je zorgen los kunt laten.' Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken