Stefanie van Rootselaar maakt bliksemcarrière bij FinchFactor

Stefanie van Rootselaar maakt bliksemcarrière bij FinchFactor
 • Bureaus
 • 29 aug 2017 @ 10:56
 • 7091 x gelezen
 • Link
 • Redactie Online
 • Personalia

Stefanie van Rootselaar start op 1 september in haar nieuwe rol als Managing Director Europe van FinchFactor. Haar benoeming, na slechts drie maanden werkzaam te zijn geweest als Communications & New Business Direct, vindt plaats naar aanleiding van internationale groei binnen het bureau. In de rol van Managing Director Europe gaat zij zich enerzijds richten op het uitbreiden van het huidige Europese productaanbod en klantportfolio, anderzijds op het HR beleid en het verder optimaliseren van interne processen.

‘In de afgelopen maanden heb ik veel kunnen observeren om te zien waar de kansen voor verdere groei liggen”, aldus van Rootselaar. “Door het uitbreiden en slimmer verpakken van onze producten en diensten kunnen wij een bredere klantengroep aantrekken. We werken veel met reclamebureaus en willen ook graag meer consumentenmerken aan ons binden. Ik ben dankbaar dat Kerrie Finch en de rest van het management team mij het vertrouwen heeft gegeven in deze nieuwe rol, die ik met beide handen aangrijp.’

Van Rootselaar was eerder onder meer in verschillende marketingfuncties werkzaam voor De Persgroep. 


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie
Blauw Research

Marktonderzoekbureau in Rotterdam. Marktonderzoek, zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek met als expertises research community's


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken