Adnight: hier moet je zijn

Adnight: hier moet je zijn
 • Bureaus
 • 4 okt 2017 @ 12:16
 • 31920 x gelezen
 • Link
 • Lucas Boon
 • Evenement

Adnight, waar te beginnen? De MT-mailbox wordt dagelijks overspoeld met 'ludieke acties', tijd om eens orde op zaken te stellen. Uiteraard zijn alle bureaus de moeite waard voor een bezoekje op vrijdagavond 6 oktober, maar de volgende spannen de kroon voor wat betreft originaliteit. Enjoy!

House of Craft
Ambassadors tovert de studio's om tot een 'House of Craft, waarin we al onze verschillende ambachten tentoonstellen'. Een vr-kelder, kitchen table talks, grading sessies... En dat alles onder het genot van een cocktail, hapje en live jazz bandje.

Haute cuisine
Joe Public serveert tijdens Adnight 'haute cuisine reclame' tegen een 'take-away prijs'. Patron-cuisinier Ferry van Houten van restaurant Het Bosch bedacht speciaal voor deze avond een aantal creaties waaronder een heuse truffel croquette. De haute cuisine hapjes komen voor één euro per stuk uit een snackmuur en de drankjes zijn gratis. 

Leugendetector
180 Kingsday gaat mensen aan een leugendetector leggen om zodoende een aantal reclamelegendes het vuur aan de schenen te leggen. Niet duidelijk is wie die legendes zijn, maar klinkt nu al boeiend.

Trump-robot
Het programma van Code D'Azur heet 'Am I an A.i?'. De avond staat in het teken van een aantal experimenten om te bewijzen dat elk mens eigenlijk gewoon een geavanceerde computer is. Er is onder meer een lichtinstallatie die je hersenen 'hackt' en je heftige hallucinaties kan geven. En een Trump-robot die bezoekers opnieuw, en het liefst beter, kunnen programmeren. 

Vintage commercials
Khanna\Reidinga\Faralley\Lebon bouwt een studio waar je door middel van improvisatie vintage commercials kunt opnemen. Daarvoor vliegen ze zelfs de bekende regisseur Jamie Gyngell over uit Londen.

Phenakistoscopen
Woodwork bouwt een heus animatiemuseum. Wellicht niet heel 'spannend', maar je ziet hier wel de eerste vormen van animatie zoals zoetropen, phenakistoscopen en mutoscopen. Eentje voor de liefhebber!

Vijf sterren
Adnight alleen voor Amsterdammers? Nee hoor, Kokoro bouwt zijn kantoor om tot een vijf-sterrenhotel. Je kunt je hier inschrijven en kans maken op een gratis overnachting.

Battle
Chunk omschrijft zichzelf tijdens Adnight als 'agency of the future'. Door middel van een vr experience vindt er een 'creative battle between man & machine' plaats.

 

Ook een leuk feestje maar staat jouw bureau er niet tussen? No hard feelings... Mail ons gerust op redactie@marketingtribune.nl.

 

Lees ook: Adnight presenteert programmatips


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie
Blauw Research

Marktonderzoekbureau in Rotterdam. Marktonderzoek, zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek met als expertises research community's


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken