Huib Maaskant creatief directeur bij Goud Uberconnected

Huib Maaskant creatief directeur bij Goud Uberconnected
 • Bureaus
 • 1 nov 2017 @ 11:11
 • 13343 x gelezen
 • Link
 • Redactie Bureaus
  Redactie Bureaus

  Redactie
  MarketingTribune
 • E-marketingDigitaalPersonaliaCreatie

Goud Uberconnected heeft Huib Maaskant aangetrokken als creatief directeur. Hij wordt tevens creatief eindverantwoordelijk voor de zusterbureaus Icemedia (digital & mobile) en Redmint (shopper marketing). Maaskant stond aan de wieg va digitaal bureau Qi en ook de SpinAwards.

'Merken hebben niet alleen een hart, maar vooral ook een hartslag nodig', zegt Maaskant. 'De aanpak van Goud Uberconnected van campagne, content en conversatie vanuit één big idea spreekt me enorm aan. Ik heb jaren met veel plezier gefreelancet, maar ik had echt weer zin om structureel bij een bureau aan de slag te gaan. Goud Uberconnected is een fantastisch team waar veel slagkracht en ondernemerschap in zit. Zin in!'

Huib Maaskant was midden jaren negentig medeoprichter van het toentertijd toonaangevende digitale bureau Qi. Na Qi werd hij actief als freelance creatief directeur en copywriter voor diverse grote reclamebureaus in binnen- en buitenland. Maaskant is tevens een van de oprichters en bestuurslid van de Stichting SpinAwards.

Brian Hirman, managing partner van Goud Uberconnected: 'Huib en ik kennen elkaar al een hele tijd. Mijn toenmalige bureau Bookmark en Qi behoorden destijds tot de eerste internetbureaus in Nederland. Onze eerste ontmoeting dateert al uit die beginperiode. Onze gezamenlijke geschiedenis geeft een groot wederzijds vertrouwen. Goud Uberconnected wil het beste nog onafhankelijke geïntegreerde bureau van Nederland zijn. Met Huib aan boord maken we creatief weer een flinke stap voorwaarts.'

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie
Blauw Research

Marktonderzoekbureau in Rotterdam. Marktonderzoek, zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek met als expertises research community's


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken