Brand New Live Events werkt samen met Zinnige Zaken

Brand New Live Events werkt samen met Zinnige Zaken
  • Bureaus
  • 4 dec 2017 @ 11:35
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • EntertainmentBrandingEvenementZakelijk

Brand New Live Events is een strategisch partnership aangegaan met eventbureau Zinnige Zaken. Dit moet leiden tot een duurzame samenwerking van evenemententbureaus met eigen specialismen. Naast co-creatie voor opdrachtgevers zullen Brand New Live Events en Zinnige Zaken proactief MVE-concepten (Maatschappelijk Verantwoorde Events) in de markt zetten.

'Brand New Live Events en Zinnige Zaken vormen samen een logische en duurzame combinatie', zeggen Eiso Frederiks en Pascal Bouwman, die de directie vormen van Zinnige Zaken. 'Wij hebben een sterkte positie opgebouwd in de markt van sociaal ondernemen en kunnen Brand New Live Events helpen antwoord te geven op maatschappelijke vraagstukken van klanten. Omgekeerd kan Brand New Live Events Zinnige Zaken helpen om haar MVE-programma’s nog professioneler in te richten en te zorgen dat veel meer organisaties bekend worden met wat Zinnige Zaken voor hen kan betekenen.'

Ook Brand New Live Events is blij met de samenwerking. 'Wij verzorgen al jaren uiteenlopende brand events voor klanten zoals Ziggo, Samsung en Facebook, maar wij zien daarnaast een groei in maatschappelijk verantwoorde en sociale events', zegt Chris Havinga, directeur van Brand New Live Events. 'Zinnige Zaken is al lange tijd specialist op dit gebied en wij hebben een wederzijdse ambitie ontdekt om samen verder te professionaliseren en uit te breiden. Gezamenlijk zullen wij in de toekomst dan ook met enkele vernieuwende concepten komen op het gebied van maatschappelijke events.'

Maatschappelijke eventpartner

Zinnige Zaken organiseert al bijna twintig jaar maatschappelijke events voor bedrijven. Van eendaags teamuitje tot compleet georganiseerde programma’s. Voor klanten is dit een praktische en laagdrempelige manier om invulling te geven aan hun rol in de samenleving. Zinnige Zaken helpt organisaties met programma’s waarbij de medewerkers centraal staan. Zo geef je als organisatie invulling aan MVO en worden de medewerkers co-owner van de maatschappelijke rol van de organisatie. Zinnige Zaken is maatschappelijk eventpartner van onder meer Eneco, KLM, Mars, Philips, PWC en Rabobank.

Brand New Live Events is een label van Brand New Live. Brand New Live Events creëert fans door middel van beleving. De events brengen relevante en krachtige connecties met doelgroepen tot stand: fanships. Zo maken zij van collega’s, klanten, relaties, partners, pers en prospects loyale merkenfans. Brand New Live Events ontwikkelt merkevenemementen voor onder meer Samsung, Ziggo, Facebook en Buma Cultuur. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken