Wisecrackers overgenomen door Mediaxplain

Wisecrackers overgenomen door Mediaxplain
 • Bureaus
 • 20 dec 2017 @ 12:20
 • 8627 x gelezen
 • Link
 • Redactie Bureaus
 • ZakelijkStrategieMediabureau

Het onafhankelijke strategische marketing- en mediabureau Mediaxplain neemt per januari 2018 het collega-mediabureau Wisecrackers over. Beide bureaus zetten deze stap na een uitvoerige inventarisatie van de meerwaarde van de wederzijdse diensten voor de klanten van beide partijen.

Met het toevoegen van Wisecrackers aan de Mediaxplain-koepel stijgen zowel de strategische slagkracht, digitale media oplossingen en inkoopkracht als de 360-graden aanpak voor Wisecrackers-klanten naar een nieuw niveau. Klanten van Mediaxplain kunnen profiteren van het grote netwerk van Wisecrackers. Mediaxplain* houdt de bureaunaam Wisecrackers actief in de markt.

Met de overname van Wisecrackers door Mediaxplain krijgen de klanten van Wisecrackers toegang tot het brede dienstenpakket van Mediaxplain. Het team van Wisecrackers blijft werken voor dit bureaulabel en wordt ondersteund door een multidisciplinair klantenteam vanuit Mediaxplain. De koepel verzorgt met deze overname diensten voor meer dan 100 klanten, van influencer marketing en webdevelopment tot RTV-inkoop en social & digital performance campagnes. Beide bureaus blijven opereren vanuit hun eigen locatie in Amsterdam.

Kwalitatief mediabureau

C.C. Hage, oprichter en mede-eigenaar van Mediaxplain: 'Wisecrackers is sinds de oprichting in 1999 een bijzondere en kwalitatieve speler in de mediabureauwereld. We hebben altijd goed contact gehad over een mogelijkheid waarbij we gezamenlijk een sterkere propositie kunnen aanbieden aan onze klanten. Dat moment is nu daar en ik ben buitengewoon trots om de trouwe klanten, Paulien en haar team te verwelkomen binnen de Mediaxplain-koepel.'

Paulien van Stijn, managing director van Wisecrackers: 'Deze stap is voor ons een digitale en op owned & earned media gerichte versterking van de diensten voor ons klantenportfolio. We brengen Wisecrackers hiermee onder bij het meest passende en kwalitatieve bureau van Nederland. Onze klanten en ons team kijken uit naar een succesvolle toekomst samen met Mediaxplain.'

De afgelopen 20 jaar is Wisecrackers een zelfstandig onafhankelijk mediabureau, met in 2017 een plaats in de top van het Kerstrapport van Adformatie. Vanaf 2018 zal Wisecrackers meevaren onder de koepel van Mediaxplain. Wisecrackers is eigenwijs en creatief, met service zeer hoog in het vaandel. Het team heeft passie voor het vak en zoekt altijd de additionele waarde voor het merk, ook als dat net wat afwijkt van de gebaande paden. Volg Wisecrackers via Facebook of kijk op www.wisecrackers.nl.
 
Mediaxplain is een onafhankelijk, full-service marketing- en mediabureau dat al 16 jaar aan de slag is. Vorig jaar is het bureau uitgeroepen tot mediabureau van het jaar. Bij het bureau werken 64 mensen.


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
 • Abonneren

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie
Blauw Research

Marktonderzoekbureau in Rotterdam. Marktonderzoek, zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek met als expertises research community's


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken