England's Coast kiest voor USP Marketing PR

England's Coast kiest voor USP Marketing PR
  • Bureaus
  • 19 jul 2018 @ 00:46
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • PromotieCommunicatieStorytellingPRKlanten

USP Marketing PR is aangesteld als PR-bureau voor England’s Coast in Nederland. Dit nieuwe toeristische initiatief verenigt zes regio’s met als doel om de kust van Engeland meer op de kaart te zetten.

England's Coast draait om zes bijzondere kuststroken van Engeland beginnend bij Northumberland in het noordoosten, Yorkshire, de East Coast en South East Coast tot de Jurassic Coast en verder richting Devon en Cornwall in het zuidwesten.

Elke kustlijn heeft unieke natuurlijke landschappen met uitgestrekte stranden, meanderende kustpaadjes, knusse havenstadjes en fantastische lokale producten, kortom alle elementen voor een heerlijke kustreis naar Engeland. Door middel van het ontwikkelen en opstarten van creatieve campagnes en het creëren van storytelling-content wil USP Marketing PR de Nederlandse consument inspireren om hun reiservaringen naar deze regio’s authentiek en onvergetelijk te maken.

Storytelling voor 40-plussers

Sheron Crossman, marcom-manager van England's Coast: 'We zijn erg onder de indruk van de kennis en expertise van USP in de reisbranche en hun strategische en creatieve benadering naar ons bedrijf. We zijn enthousiast om onze samenwerking te starten en om de zes unieke regio’s van England’s Coast in Nederland op de kaart te zetten.'

Marloes van den Boogaard, Head of PR bij USP Marketing PR: 'Als bureau zijn wij ontzettend trots om voor England’s Coast met consumer PR-activiteiten te starten in Nederland. We hebben gekozen voor een campagne waarbij we veel storytelling gaan inzetten gericht op de 40+ doelgroep. Daarnaast gaan we werken aan een aantal mooie partnerships met iconische Engelse merken om het Engelse gevoel compleet te maken.'

USP Marketing PR is een onafhankelijk PR-bureau gespecialiseerd in toerisme, hospitality en lifestyle. Het bureau is opgericht in 1994 en gevestigd aan de Brouwersgracht in hartje Amsterdam. Naast England’s Coast vertegenwoordigt USP onder andere Emirates Airline, Airbnb, NYC & Company, Regent Seven Seas Cruises, Tourism Authority of Thailand en WOW Air.

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken