Mediaxplain werkt voor Vemedia

Mediaxplain werkt voor Vemedia
  • Bureaus
  • 13 jul 2018 @ 13:20
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • MerkenMediabureauKlantenPitches

Mediaxplain werkt voor consumer healthcare-bedrijf Vemedia. De producent van medicijnen als Valdispert, Vision en Roter heeft na een uitgebreide bureau-oriëntatie het Amsterdamse mediabureau geselecteerd om zijn mediabelangen te behartigen.

De samenwerking tussen Mediaxplain en Vemedia heeft de afgelopen periode geresulteerd in mediastrategieën voor diverse merken en uit zich verder in de opzet, coördinatie en executie van online, PR, influencermarketing- en social media activiteiten. Met zo’n 12 eigen merken en diverse distributiemerken die onder de Vemedia paraplu vallen, aan Mediaxplain de taak om regie te voeren over owned, earned en paid kanalen en daarmee het beste resultaat op elk niveau te realiseren.

Hands-on voor zelfzorg

Pascal van Meijel, Client Service & Operational Manager bij Mediaxplain, is trots om voor een zelfzorg-speler als Vemedia te mogen werken: 'We worden echt gezien als het verlengstuk van de marketingafdeling en dat is nu juist onze kracht. De diversiteit aan merken vereist veel creativiteit en projectmanagement, waarbij onze verschillende disciplines nauw samenwerken om zo succesvolle campagnes te kunnen realiseren.'

Frederique Holdert, Marketing Director bij Vemedia: 'Mediaxplain heeft ons verrast met de snelheid en kwaliteit van haar geïntegreerde diensten. De hands-on mentaliteit van dit bureau is nodig om snel te handelen in de continu veranderende markt.'

Wat voor bedrijf is Vemedia?

De Vemedia Healthcare Groep is één van de topondernemingen in Nederland op het gebied van zelfzorg-geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Vemedia heeft haar eigen bedrijfsactiviteiten in acht landen en via distributeurs zijn de merken van Vemedia vertegenwoordigd in meer dan 40 landen over de hele wereld. Vemedia is gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van zowel eigen merken als producten van derden. In Nederland voert het onder andere de eigen merken Dagravit, Valdispert, Roter, Sleepzz, Optimax, Roxasect, Melatomatine, Natterman, Excilor en Vision. Voor derden doet Vemedia dat voor merken als Sebamed, P20, Luuf, Tiger Balm, Norit, Otalgan en Dentinox.

Mediaxplain is een onafhankelijk, full service marketing- en mediabureau dat al 16 jaar als pionier de markt wil veranderen. Vorig jaar is het bureau uitgeroepen tot mediabureau van het jaar.

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken