Adnight: laatste kaarten afterparty Paradiso!

Adnight: laatste kaarten afterparty Paradiso!
  • Bureaus
  • 14 sep 2018 @ 09:20
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Reclame

Adnight viert dit jaar de afterparty in Paradiso. De kaarten voor dit feestje gaan hard, dus bestel vandaag nog je kaarten. Inschrijven voor de Adnight zelf kan uiteraard ook nog steeds.

Adnight, het creatieve event waarbij op vrijdagavond 5 oktober vijftig Amsterdamse bureaus hun deuren voor publiek openen, streeft ernaar een inkijk te geven in de rijkheid en diversiteit van de Amsterdamse creatieve industrie. 'De mogelijkheid om binnen te lopen, handen te schudden en uitleg te vragen geeft een veel beter beeld dan een website met wat voorbeeldcases. Zeker omdat alle bureaus ook een inhoudelijk programma organiseren', zo laat Dirk Jan de Krom, een van de organisatoren van Adnight, weten. 'Dat geldt overigens niet alleen voor marketeers, maar ook voor de industrie zelf. We zien nieuwe samenwerkingen ontstaan en hopen op een betere creatieve output door inspiratie en kennisdeling.' Nieuw dit jaar zijn internationale namen als 180Kingsday en 72andsunny en partijen zoals Top Notch en Virtue.

Netwerken

WeTransfer verbindt voor de tweede keer zijn naam aan Adnight. Het idee is dat aan het eind van de avond bezoekers van Adnight in de poptempel samenkomen om ervaring te delen en te netwerken. De afterparty start aansluitend op het avondprogramma bij de bureaus, rond middernacht en tot vijf uur 's ochtends. WeTransfer helpt de organisatie met de promotie en het design van de afterparty. Wybe Sallows, co-founder van Adnight, laat weten: 'We zijn een jonge organisatie die een flinke groei doormaakt. Daarom zijn we blij dat we zo'n sterk merk, dat dicht bij de creatieve industrie staat, voor het tweede jaar aan ons kunnen binden. WeTransfer ziet potentie en helpt ons die groei door te zetten.'

Kaarten

De Adnight afterparty in samenwerking met WeTransfer vindt plaats in Paradiso op vrijdag 5 oktober van 23:30 tot 05:00 uur. Bezoekers die zowel het bureauprorgramma als de afterparty willen bezoeken kunnen een 'Adnight + afterparty-kaart' kopen. Er zijn ook kaarten beschikbaar die alleen toegang bieden tot de deelnemende bureaus. Ga voor kaarten en meer informatie naar de website.

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken