Australische Two Bulls sluit zich aan bij Dept

Australische Two Bulls sluit zich aan bij Dept
 • Bureaus
 • 7 sep 2022 @ 07:30
 • Link
 • Nanny Kuilboer
  Nanny Kuilboer

  redactie MarketingTribune
  BBP Media - MarketingTribune
 • Digital design

Dept breidt verder uit in APAC met Two Bulls, een digitale productstudio gevestigd in Melbourne, Australië.

Two Bulls werkt voor klanten als Verizon, Hasbro en MailChimp. James Kane, CEO van Two Bulls: ‘Bij Two Bulls houden we niet alleen van ons werk omdat klanten met interessante uitdagingen bij ons komen, maar vooral omdat het oplossen ervan écht een verschil maakt. Het vinden van een partner met een vergelijkbare cultuur, eenzelfde type klanten en begrip van de digitale realiteit was voor ons een van de belangrijkste factoren bij de beslissing om als eerste bureau in de APAC-regio toe te treden. De B Corp-certificering is natuurlijk ook een groot pluspunt. Dept is bezig met een geweldig avontuur om het beste bureau ter wereld te worden en we kunnen niet wachten om onze lokale kennis en ervaring toe te voegen aan de mix.’

TWO BULLS
Two Bulls werd opgericht in 2009 en heeft bijzonder veel ervaring in de gezondheids-, gezins- en overheidssector. Het team bestaat uit meer dan 120 creatieve engineers. Two Moos, de familiedivisie van Two Bulls, is een internationale speler in de spelletjes- en familie-entertainmentsector. Voorbeelden daarvan zijn 'Sesame Street Yourself' en 'The Wiggles Fun Time with Faces', beide aanbevolen als App of The Day.

Dimi Albers, CEO van Dept: ‘We bewonderen Two Bulls al een tijdje vanaf de andere kant van de aardbol; ze zijn echt Australië's go-to studio voor digitale productstrategie en design. Ze weten hoe ze technologie en marketing effectief kunnen combineren, hebben langlopende relaties met hun klanten en, nog belangrijker, ze hebben plezier in hun werk. Ik weet zeker dat hun ondernemersgeest Dept vooruit zal helpen in Australië, de bredere APAC-regio en daarbuiten.’

DEPT
Dept werd in 2015 opgericht in Amsterdam en groeide van 150 mensen in Nederland tot meer dan 3.500 mensen in 17 landen op 5 continenten. Het bureau werkt samen met merken als Google, Philips, eBay, Patagonia, Asos, en Diageo en is begin 2022 van start gegaan in de regio Azië-Pacific onder leiding van voormalig Havas Group regionale CEO Vishnu Mohan.

Mohan: ‘Het Azië-Pacific-gebied is een belangrijk onderdeel van onze visie om wereldwijd het beste digitale bureau te zijn. We werken hard om de volledige waardepropositie van Dept tot leven te brengen in de regio en het bundelen van onze krachten met zo'n getalenteerd, baanbrekend team als dat van Two Bulls heeft grote voordelen voor onze klanten.’ Two Bulls zal blijven werken onder de leiding van James Kane, oprichter en CEO, en Evan Davey, oprichter en partner. Jegi Clarity bemiddelde bij de deal.

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken