Coq de Grand Honneur voor Dept-oprichter Manuel

Coq de Grand Honneur voor Dept-oprichter Manuel
  • Bureaus
  • 7 feb 2023 @ 15:10
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Geen tag

Het Genootschap voor Reclame (GVR), dat dit jaar haar 100ste verjaardag viert, heeft maandag 6 februari tijdens het Hanendiner drie Coq’s d’Honneur en een Coq de Grand Honneur uitgereikt.

De Coq’s d’Honneurs gingen naar Isabel Boerdam van Green Food Lab, Kyra Roest van Ad.Business en Patritia Pahladsingh,  CEO Accenture Song.

Isabel Boerdam is de oprichtster van het marketing en communicatiebureau Green Food Lab. Een bureau dat volgens de jury ‘campagnes en content maakt voor veel A-merken en de wereld een beetje beter wil achterlaten door vegetarisch en plantaardig eten te promoten.’

Roest is al jaren de initiatiefnemer en ’trekker’ van de Dutch Embassy of Creativity in Cannes; de plek waar het Nederlandse vak elkaar elk jaar ontmoet en waar de kwaliteiten van de Nederlandse industrie in de internationale kijker worden geplaatst. Daarnaast investeert ze veel tijd in het opleiden van jong talent dat bij haar altijd op kansen kan rekenen.

Pahladsingh is een van de motors achter de groei van TBWA in de afgelopen jaren en met dezelfde energie gaat zij vanaf deze maand aan de slag als CEO van Accenture Song. Ze is volgens de jury ‘uitgesproken en gedreven om goed te doen, waarmee ze een rolmodel is voor veel jong talent in het vak.’

Miles Momoh ontving de award de Jonge Haan 2023. Voor de Jonge Hanen waren drie talenten genomineerd. Momoh werkt als cultureel Strateeg bij Hammerfest in Amsterdam en is ex-bestuurslid bij We Are RA*W.

Coq de Grand Honneur

Tijdens het diner kreeg Paul Manuel, de oprichter van Dept, een Coq de Grand Honneur. Hij krijgt de award omdat hij volgens de jury ‘onvoorstelbaar belangrijk voor onze sector is geweest en nog steeds is. Met zijn inzet om de veelzijdigheid en creatieve mogelijkheden van digitaal effectief te benutten voor succesvolle marketing- en advertising strategieën van zijn opdrachtgevers, heeft hij het vak op indrukwekkende wijze verder gebracht.’

Op de foto bovenaan artikel: v.l.n.r. Miles Momoh, Kyra Roest, Paul Manuel, Patritia Pahladsingh. Isabel Boerdam ontbreekt, omdat zij momenteel in Chili verblijft.

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken