Adobe nu leider in Forrester WaveTM rapport

Adobe nu leider in Forrester WaveTM rapport
 • Content
 • 10 feb 2015 @ 11:01
 • Link
 • Redactie Contentmarketing
  Redactie Contentmarketing

  Redactie
  MarketingTribune
 • MarketingMultichannelTrendsAwards

Adobe maakt bekend dat Adobe Experience Manager, oplossingen binnen Adobe Marketing Cloud, is benoemd tot leider in de ‘Forrester WaveTM: Web Content Management for Digital Experiences, Q1, 2015’. In het rapport van Forrester Research, Inc. is Adobe als hoogste gepositioneerd op het gebied van strategie, huidig aanbod en marktaanwezigheid. ‘Adobe heeft het beste portfolio ontwikkeld voor bedrijven met de grootste marketing behoeften’, stelt Forrester in het onderzoeksrapport.

Adobe behoort tot een selecte groep van leveranciers die door Forrester werd uitgenodigd om te participeren in het onafhankelijke rapport dat tien Web Content Management (WCM)-producten evalueert, op basis van 36 allesomvattende criteria, zoals het huidige aanbod van de leveranciers, strategie en marktaanwezigheid. Zo meldt het persbericht.

Onderscheidend
Het rapport geeft daarnaast aan dat Adobe een ‘snel groeiende managed single-tenant cloud service’ en ‘onderscheidende features, zoals de toolkit voor gebruikers, partnerondersteuning en mobiele support’ biedt. Het rapport voegt toe dat ‘Adobe strategisch goed gepositioneerd is om in de ingeslagen weg door te gaan, specifiek omdat de ervaring van het bedrijf en zijn partners op het vlak van mobile en cloud groeit’.

Web Content Management
‘Forrester’s laatste Wave-rapport onderstreept de snelle evolutie van de Web Content Management-markt’, zegt Aseem Chandra, vice president, Adobe Experience Manager en Adobe Target bij Adobe. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat onze positie als leider aantoont dat Adobe Experience Manager het ontzettend eenvoudig maakt om content snel en op een consistente manier te leveren via alle kanalen en connected schermen. De innovaties waar wij momenteel aan werken zorgen ervoor dat onze klanten een grote voorsprong op de concurrentie blijven behouden.’

Hoe het werkt
Adobe Experience Manager levert tools voor web experience management, mobile app development, digital asset management, dynamic media delivery, mobile formulieren en documenten en social communities binnen digitale kanalen. De oplossing voorziet marketing en IT van moderne, gekoppelde applicaties die via de cloud of lokaal kunnen worden ingezet. Deze applicaties stellen organisaties in staat om aantrekkelijke digitale ervaringen te leveren die merkloyaliteit versterken en de vraag van klanten vergroten. Experience Manager wordt ingezet door marketeers en IT’ers van vooraanstaande internationale merken.

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken