Fashionchick lanceert nieuw blog

Fashionchick lanceert nieuw blog
  • Content
  • 1 jun 2016 @ 11:47
  • Link
  • Redactie Contentmarketing
    Redactie Contentmarketing

    Redactie
    MarketingTribune
  • BloggenCreatieContentContent

Online mode platform Fashionchick heeft 'Fashionchick Blogger Netwerk' gelanceerd en gaat hiermee in zee met tien invloedrijke bloggers.

Het idee vloeit voort uit uit het vorig jaar gelanceerde Net5 tv-format 'Fashionchick: Elke dag een look' waarin werd samnengewerkt met diverse bloggers. Het crossmediale platform (tv, online shopping en bloggers) resulteerde in een bereik met een stijging van liefst 227% in het afgelopen jaar.

Vergroot bereik

Het Fashionchick Blogger Netwerk wil zich onderscheiden van andere influencer netwerken door het eigen platform van Fashionchick. De door de bloggers gecreëerde content kan ook op Fashionchick en de social media kanalen daarvan gedeeld worden, hiermee wordt verwacht dat het bereik wordt vergroot. 

'Andere kant van de custormer journey'

Ellen Snijder, founder en brand manager van Fashionchick, laat weten: 'Bloggers staan aan het begin van de sales curve; ze hebben een persoonlijke stijl en zijn op die manier krachtige inspirators voor vrouwen. Fashionchick bevindt zich aan de andere kant van de customer journey en kan de inspiratie die de bloggers leveren omzetten tot een droom aankoop en op deze manier sales realiseren voor webshops en merken. Dankzij de Fashion Finder kan de content vervolgens shopable gemaakt worden, met een hogere conversie tot gevolg.'

760K Insta volgers

De bloggers die deel uitmaken van het bloggersnetwerk zijn geselecteerd door Fashionchick. Hierbij is gekeken naar persoonlijke stijl en kwaliteit van de blog, de diversiteit en naar het online bereik. Op dit moment zijn tien bloggers aangesloten bij het netwerk: Anouk Yve, ModeRosa, Billie Rose, Jolielot, Six Feet From The Edge, From Hats to Heels, Fashionhoax, Freckles in Style, A Dash of Fash en Daphisticated. Deze bloggers zijn samen met Fashionchick goed voor meer dan 760K volgers op Instagram.


Ga voor meer informatie naar de website.

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken