Zandbeek verwelkomt 6 nieuwe collega's

Zandbeek verwelkomt 6 nieuwe collega's
  • Content
  • 5 feb 2018 @ 12:59
  • Link
  • Redactie Contentmarketing
    Redactie Contentmarketing

    Redactie
    MarketingTribune
  • PersonaliaContent

Zandbeek is groeiende. Het contentmarketingbureau uit Eindhoven heeft zes nieuwe werknemers aangenomen die gaan meebouwen aan de geïntegreerde aanpak van merk, content en media.

Marlot Keijnemans

Per 1 februari startte Marlot Keijnemans (25) bij Zandbeek. In 2017 studeerde Marlot af aan de Avans Hogeschool van de opleiding Communicatie. Tijdens haar studie deed ze ervaring op bij Ricoh Nederland en de Volksbank. Ze startte haar carrière bij Van den Udenhout Group en is vanaf februari PR- en mediaproducer bij Zandbeek.

Paul Lakwijk

Per 1 januari is Paul Lakwijk (27) bij Zandbeek gestart als brand designer. Paul studeerde af aan de Kunstacademie en deed daarna ervaring op als designer bij Media Outlaws. Verder brengt hij als freelancer zijn illustratie skills en grote passie voor voetbalcultuur in de praktijk. Bij Zandbeek sluit Paul aan bij team Rijkswaterstaat.

Jeroen Stein

Jeroen Stein (59) startte per 1 januari als senior communicatieadviseur. Met ruim 25 jaar ervaring kan wel gesteld worden dat Jeroen een echt communicatieprofessional is die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Hiervoor werkte hij onder meer voor Van Lanschot Bankiers, Essent en Rijkswaterstaat. Een mooie achtergrond waarmee hij Zandbeek binnen team Rijkswaterstaat goed zal kunnen versterken.

Cis van den Nieuwenhof

Per 1 februari is Cis van den Nieuwenhof (36) bij Zandbeek gestart als brand producer. Cis startte haar carrière bij Zandbeek als projectmanager en werkte daarna bij de Eindhovense bureaus FPW en Megawatt. De afgelopen jaren werkte ze als zelfstandig professional. Nu is Cis terug op haar oude nest.

Joost Mulder

Ook hardloop- en theaterfanaat Joost Mulder (38) is in januari gestart. Joost werkte hiervoor bij ProRail, Rijkswaterstaat en verschillende gemeentes en provincies. Bij Zandbeek zal hij als communicatieadviseur zijn skills in omgevings- en projectcommunicatie voornamelijk inzetten bij werk voor Rijkswaterstaat. 

Annie Sporen

Als laatste verwelkomt Zandbeek nog een nieuwe stagiaire. Annie Sporen (21) studeert Communicatie & Multimedia Design aan de Avans Hogeschool. Bij Zandbeek zal ze haar grote interesse in vormgeving, webdesign en videomontage in de praktijk brengen. 

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken