ModMod is de nieuwe stijlgids van Arno Kantelberg

ModMod is de nieuwe stijlgids van Arno Kantelberg
  • Content
  • 14 feb 2022 @ 11:40
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • ContentConcept

ModMod is een nieuw platform, in eerste instantie online, waar je als man de tools krijg aangereikt om je leven beter, mooier en bevredigender in te richten. Hoofdredacteur Arno Kantelberg licht toe.

Kantelberg maakte furore als hoofdredacteur van Esquire Nederland, als publicist over mode in onder andere de Volkskrant Magazine (alias 'de Stijlpastoor') en in eigen stijlboeken zoals Man op z’n Allerbest. Recent was hij nog te zien als kandidaat in Wie Is De Mol. Bij RTL Boulevard fungeert hij als lifestyle- en modedeskundige. De licentie van Esquire werd door uitgeverij Hearst Nederland in 2021 niet verlengd, waarna de titel van de markt verdween. Met ModMod, in samenwerking met PilotStudio, is Kantelberg nu terug met een eigen medium.

Mijmerend over de grachten
Met de onderstaande film, een knipoog naar de beroemde introductie-campagne van D'66 met stijlicoon Hans van Mierlo, introduceert Kantelberg ModMod op de Nederlandse markt. Zijn commentaar: 'Ik weet nog hoe het allemaal begon. Het was in de zomer, vorig jaar. De zon scheen, en we waren bijeen, ergens in Amsterdam. Met vrienden, en met vrienden van die vrienden. En we waren, nou ja, misschien niet somber, maar wíj́ mannen, sommigen jongens nog, hadden het idee dat er iets miste in ons land. We misten een plek waar we terecht konden, voor inspiratie, voor advies, een geschreven woord. We misten kortom een gids op het terrein van de goede smaak. En dus bedachten we een platform, in eerste instantie online. Een platform waar je als man de tools krijg aangereikt om je leven beter, mooier en bevredigender in te richten. Waar je allure vindt, aspiratie, maar ook praktische informatie. Over eten, drinken, kleding en interieur. Over zaken die het leven rijker maken, gezonder ook. Maar ook over je relatie, je carrière en om beter te worden, ja, misschien wel de béste versie van jezelf. Wij bedachten... ModMod.nl.'
(PvWK)

Meer info staat hier



Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken