VanBerlo winnaar Nationale Business Succes Award

VanBerlo winnaar Nationale Business Succes Award
  • Design
  • 24 feb 2015 @ 16:28
  • Link
  • Redactie MarketingTribune
    Redactie MarketingTribune


  • Designawards

Bureau VanBerlo is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de industrieel ontwerpbranche. De commissie ziet in VanBerlo ‘een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt’.

Positie in de markt
VanBerlo is opgericht in 1982. Het bedrijf is sindsdien gegroeid en beschikt inmiddels over twee Nederlandse vestigingen, in Eindhoven en Delft. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie ‘door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft.’ Volgens de commissie weet VanBerlo door een vooruitstrevende instelling goed te anticiperen op nieuwe trends en ontwikkelingen, en is het haar concurrenten vaak een stap voor.

Over de Nationale Business Succes Award
De  Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle gezonde ondernemingen.
De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: enerzijds is de Award bedoeld om actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland onder de aandacht te brengen, anderzijds gaat het om het versterken van het succes, de merkbekendheid en de ‘company pride’ van de genomineerde ondernemingen.

Succes Award op televisie
De huidige editie van Nationale Business Succes Award, inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners. Afgelopen zondag, 22 februari, was het item over VanBerlo te bekijken, waarin CEO Thomas Paulen aan het woord was. De uitzending is hier terug te kijken.


Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken