Packaging Innovations naar Jaarbeurs en de European Food & Beverage Plastic Packaging Summuit naar Amsterdam

Packaging Innovations naar Jaarbeurs en de European Food & Beverage Plastic Packaging Summuit naar Amsterdam
 • Design
 • 5 okt 2017 @ 09:18
 • 9772 x gelezen
 • Link
 • Redactie Design
 • EvenementPackaging

Na zes edities in Amsterdam verhuist Packaging Innovations naar de Jaarbeurs in Utrecht. Organisator Easyfairs: ‘De Jaarbeurs is een centrale plek die voldoende ruimte biedt aan de flink gegroeide belangstelling van bezoekers en waar de innovators in verpakkingen zich zeker thuis zullen voelen.’ De derde editie van de European Food & Beverage Plastic Packaging Summit vindt dit jaar juist in Amsterdam plaats.

Packaging Innovations
Ook de opzet van Packaging Innovations is in een nieuw jasje gestoken. Easyfairs: ‘Wij onderkennen als geen ander de toegevoegde waarde van verpakkingsinnovatie. Het event zelf krijgt namelijk een nieuwe verpakking en wordt in een huiselijke en warme sfeer neergezet. De verschillende type exposanten krijgen elke een eigen ‘kamer’ waarin ze brand owners, marketeers, designers en verpakkingsprofessionals verwelkomen. De volgende kamers helpen de bezoeker hun partner voor verpakkingsinnovatie te vinden:

1. The Living: De verpakkingsdesignbureaus presenteren zichzelf rond een loungearea.

2. The Nursery: Hier worden de pasgeboren ideeën van kleine ondernemers gevonden. Start-ups en nieuwe inzichten krijgen hier hun platform.

3. The Kitchen: Een grote, belangrijke ruimte waar veel activiteiten, zoals live cooking, en innovators op het gebied van food & drinks packaging te vinden zijn.

4. The Study: De plek met nieuwste kennis en inzichten voor verpakkingsinnovaties. Denk aan softwareleveranciers, mediapartners en kennisorganisaties.

5. The Bathroom: In de badkamer worden de luxe verpakkingsoplossingen voor onder andere perfume & cosmetics verpakkingen gepresenteerd.

6. The Walk-in Closet: Hier wordt de finishing touch gedaan en worden verpakkingen aangekleed door exposanten met labelling en printing. Verder worden de leveranciers voor displaypresentatie en instore activatie hier gevonden.’

Packaging Innovations wordt op 10, 11 en 12 april 2018 gelijktijdig gehouden met verpakkingsvakbeurs Empack in Jaarbeurs Utrecht. Klik hier voor meer info.

European Food & Beverage Plastic Packaging Summit
Amsterdam mag de derde editie van de European Food & Beverage Plastic Packaging Summit verwelkomen en wel op 14 en 15 maart 2018. Deze editie van de summit focust zich op de beste strategieen voor duurzame verpakking, waaronder recycling en packaging performance met meer aandacht voor merk en retailer, die gedachten en informatie delen op het gebied van consumer experience en de voorwaarden waar een nieuwe generatie verpakkingen aan moet voldoen.

Klik hier voor meer informatie.


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken