Domino's start Pizza Chicken of the World

Domino's start Pizza Chicken of the World
  • Food-en-retail
  • 17 aug 2015 @ 17:54
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • FoodInnovatie

Domino’s chef Emeline reisde de afgelopen maanden de wereld over en kwam terug met een tas vol inspiratie, meldt het pizzamerk. 'Terug in Nederland ging ze meteen aan de slag en vanaf vandaag is het resultaat bij Domino’s te bestellen. Drie nieuwe pizza’s, pasta’s en een werelds bijgerecht.'

'Uit Honolulu nam ze de Chicken Honolulu mee. Een heerlijke frisse pizza met BBQ saus, 100% mozzarella, kip, rode ui en ananas. In Jakarta bedacht ze de Chicken Jakarta, met crème fraiche, 100% mozzarella, kip, rode ui, verse tomaat & een swirl van sate saus. In Zanzibar deed ze inspiratie op voor de Chicken Zanzibar, een pizza met tomatensaus, 100% mozzarella, kip, rode ui, paprika & een swirl van piri piri saus. De pizza’s zijn verkrijgbaar tot en met 26 oktober en kosten € 4,95 voor een medium pizza bij afhalen en € 7,95 bij bezorgen.'

Naast de pizza’s heeft Domino’s chef Emeline een nieuwe pasta op het menu gezet, aldus het bericht. De Pasta Verde is gemaakt met basilicumsaus, spinazie, paprika, zongedroogde tomaten, gegrilde kip en emmentaler kaas. 'De Pasta Bianca, met gegrilde beenham en Pasta Rossa met rundergehakt zijn vernieuwd en nu nog lekkerder. De pasta´s zijn te koop voor € 4,95 bij afhalen en € 6,95 bij bezorgen. Ook nieuw op het menu zijn de Tokyo Chicken Bites. Op reis door deze immense stad werd chef Emeline betoverd door de heerlijke smaak van honing sojasaus. De Tokyo Chicken Bites, 6 heerlijke malse kipstukjes in een honing sojasaus, zijn te verkrijgen voor € 3,95', aldus Domino's.


Achtergrond Domino's
Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 11.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 170 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s naar eigen zeggen het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 10 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Japan, België en Nederland. 


Het nieuwe pizza-aanbod. Foto boven: de Tokyo Chicken Bites

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken