Consumentenbond: Goossens Infinity matras is de beste

Consumentenbond: Goossens Infinity matras is de beste
 • Food-en-retail
 • 10 feb 2016 @ 16:30
 • Link
 • Redactie Food en Retail
  Redactie Food en Retail

  Redactie
  MarketingTribune
 • MerkenAwards

Het nieuwe Goossens Infinity HR 200 matras is als beste nieuwkomer uit de bus gekomen in de test van de Consumentenbond in januari 2016. De Consumentenbond beoordeelt het matras met een 7,5. In de test zijn 8 matrassen vergeleken van vele bekende merken en grote spelers in de slapen branche. Het Goossens Infinity HR 200 matras realiseert de beste score voor matrassen die het afgelopen anderhalf jaar door de consumentenbond zijn getest.

Opvallende zaken uit de test zijn dat het Infinity HR 200 matras uitstekend uit de test komt qua ventilerend vermogen en een ‘uitmuntend’ krijgt wat levensduur betreft. Daarnaast heeft het matras een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, want alleen een matras dat ruim 1.000 euro duurder is dan het Infinity HR 200 matras, scoorde ook  een 7,5. Het Infinity HR 200 matras is verkrijgbaar vanaf 349 euro.

‘Uiteraard zijn we met deze testresultaten helemaal in onze nopjes’, zegt directeur inkoop Bart Goossens. ‘Deze resultaten bevestigen dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun nieuwe matras.’

Complete lijn
Het Infinity HR 200 matras maakt deel uit van het compleet nieuwe Infinity slaapconcept van Goossens. ‘Dit fantastische resultaat smaakt wat ons betreft naar meer, want hiermee laten we zien dat ons instapmodel garant staat voor een geweldige kwaliteit voor een topprijs’, zegt category manager slapen Willem Peters. ‘Binnen het Infinity concept zitten echter nog luxere matrassen in de collectie en die laten we graag ook nog een keer testen!’

Familiebedrijf
Familiebedrijf Goossens wonen & slapen bestaat sinds 1954 waarbij inmiddels de derde generatie in het bedrijf vertegenwoordigd is. Met 15 filialen en ruim 600 medewerkers is Goossens een van de grootste meubelretailers in de Benelux. Vanuit het distributiecentrum van 59.000m2 vertrekken dagelijks vele vrachtwagens om meubels te bezorgen bij klanten in Nederland, België én Duitsland. 

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken