[FIM] Food on fire

[FIM] Food on fire
  • Food-en-retail
  • 17 feb 2017 @ 15:18
  • 31997 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • FoodContent

'Steeds meer chefs gaan terug naar de essentie van het koken. Daarbij omarmen ze de oervorm aller bereidingen: koken met vuur. Dit gaat veel verder dan fikkie stoken. Eikenhout geeft een andere rooksmaak dan kersenhout. Van geblakerde groenten tot huisgerookte geitenkaas', schrijft de redactie over de nieuwste editie van het digitale Food Inspiration Magazine. Speciaal voor volgers van dit platform Food&Retail hierbij de link om de 'Food on fire'-aflevering gratis door te bladeren.

In dit magazine:

* Hot & fast en low & slow bij restaurant Black Smoke
* De smaak van hout
* 5x loeihete en 5x nasmeulende foodtrends voor 2017
* Dé ontdekking: krokettenkunst bij Cafetaria Prinsen
* Schijt aan Brexit: hotspots Londen 
* Ziel & Zakelijkheid met Jacob Jan Boerma 


Klik hier om de nieuwe editie Food on fire te lezen en te beluisteren

Met dank aan Food Inspiration. (PvWK)

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken