Zevende Bram's Gourmet winkel opent in Alphen aan den Rijn

Zevende Bram's Gourmet winkel opent in Alphen aan den Rijn
 • Food-en-retail
 • 20 sep 2017 @ 10:15
 • 11050 x gelezen
 • Link
 • Redactie Food en Retail
 • FoodMarketing

'Alphenaarse fritesliefhebbers kunnen vanaf nu genieten van de verse frites van Bram's Gourmet', kondigt het eetmerk aan. Vanaf deze week is de winkel open midden in het centrum van Alphen en op 27 september is het publiek welkom voor een feestelijke housewarming van de fritesformule. 'Gasten kunnen naast de vertrouwde portie frites bij Bram's ook terecht voor de smaakvolle stoofgerechten. De stoofs zijn ontstaan in samenwerking met bekend tv-kok Herman den Blijker en kenmerken zich door de royale toppings', aldus Bram Ladage.

Denk hierbij aan malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise, vult hij aan.

De verse frites van Bram
De nieuwe formule van Bram Ladage is naar eigen zeggen een groot succes. 'Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, welke rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen wordt gebracht. Novifarm teelt de aardappels in de Hoeksche Waard en brengt ze naar de Bram's locatie. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn blijkt wel uit de prijs "Beste Agrarische Ondernemer", die akkerbouwbedrijf Novifarm dit jaar heeft gewonnen. Eenmaal in de winkel worden de aardappelen zorgvuldig met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de frites gelaten, dit zorgt voor een karakteristieke smaak waardoor liefhebbers een uniek verwenmomentje beleven bij elke hap.' 

Wat is Bram's Gourmet
Bram's is onderdeel van de bekende fritesformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. 'Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule Bram's groeit razendsnel, na de vijf eerdere "containervestigingen" opent Bram's deze week de tweede vaste winkel van Nederland dus in Alphen aan den Rijn. Ook hebben we als franchiseformule serieuze gesprekken lopen om Bram's naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen', zegt Ladage. Eerder constateerde MarketingTRibune al de opkomst van de 'haute friture', waar de opkomst van Bram's Gourmet naadloos inpast.  Meer info over de feestelijke housewarming van Bram's Gourmet (adres Pieter Doelmanstraat 21, Alphen aan den Rijn) vindt u op www.bramfrites.nl.
(PvWK)


   Sfeerbeelden uit de winkels van Bram Ladage


Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken