Disco Total versus Bordello A Parigi in Club Claire Amsterdam

Disco Total versus Bordello A Parigi in Club Claire Amsterdam
 • Food-en-retail
 • 8 sep 2017 @ 00:01
 • 11487 x gelezen
 • Link
 • Redactie Food en Retail
 • TrendsWebwinkel

De bekende underground-party Disco Total organiseert de volgende editie samen met het illustere Italo-platenlabel Bordello a Parigi. De twee toonaangevende organisatoren van Italo-feesten gaan voor het eerst samenwerken op vrijdag 8 september in de nieuwe Club Claire in Amsterdam. In twee zalen gaan zij met op vriendschappelijke wijze de muzikale strijd met elkaar aan. Neem je eigen Disco Total wapperplaat mee of schaf een nieuwe aan voor een prijs die je zelf bepaalt.

Vanuit Brighton (UK) komt Anthony Maiovi en uit Rotterdam de Italo-grootheid Ian Martin de boel tot een kookpunt brengen, beloven de initiatoren. Als klap op de vuurpijl presenteert Disco Total's Maxime Duvall live een nieuwe nog op vinyl uit te brengen tophit op het Bordello-label. Verder bestaat de DJ line-up uit: Aroy Dee, De Dupe, Ian Martin, Maxime Duvall en Anthony Maiovi en een exquise keuze uit de beste Bordello-DJ's. Bravissimo!'

Disco Total is een opvallende clubavond op steeds wisselende locaties in Amsterdam. De uitgelaten en open sfeer met allerlei soorten vrienden en fans die gemoedelijk met elkaar hun liefde voor Italo Disco bedrijven maken dit feest volgens de fans uniek. De orgastische optredens van DJ's die over elkaar heen buitelen om elkaar af te troeven met de beste oudste en nieuwste Italo-sounds zijn onvergetelijk. De Amsterdamse trendsetter, DJ, VJ en ‘recording artist’ Maxime Duvall organiseert en cureert Disco Total op de gevoelige grens van kunst, cultuur, esthetiek, melancholie, diepgang en kitsch.''  

Bordello A Parigi (letterlijk vertaald vanuit het Italiaans: bordeel in Parijs, red.) is een Nederlands platenlabel, kledinglijn, winkel, organisator van events en distributeur van vele platenlabels wereldwijd opererend vanuit Delft en Amsterdam sinds 2011. Door de jaren heen zijn de webshop en fysieke winkel uitgegroeid tot een plek waar vele trouwe en nieuwe klanten wereldwijd regelmatig terugkeren voor hun portie muziek, maar bijvoorbeeld ook merchandise als t-shirts en truien. Daarnaast hebben er vele 'Bordello A Parigi events' plaatsgevonden in verschillende clubs en festivals over heel Europa waaronder Berlijn, Parijs, London, Milaan, Barcelona, Budapest en ook Amsterdam.

​'Vol is vol, dus koop van tevoren je toegangskaarten online of vroeg bij de kassa op de avond zelf', waarschuwt de organisatie. (PvWK)

Wie: Disco Total & Bordello a Parigi

Wat: Twee zalen Italo-Disco, inclusief chill area & rookruimte  

Waar: Club Claire, Rembrandtsplein Amsterdam (voormalig en verbouwd Studio 80)

Wanneer: Vrijdag 8 september van 23:00 tot 07.00 uur

Facebook event pagina: klik hier


 


Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
 • Abonneren

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken