'Darmvriendelijk voedsel zoals kimchi in opkomst'

'Darmvriendelijk voedsel zoals kimchi in opkomst'
  • Food-en-retail
  • 30 jan 2018 @ 09:03
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • TrendsMarketing

Voedsel verspillen is het nieuwe roken, als in: not done. Het souper komt terug, 'eindelijk', stelt culinair redacteur Janneke Vreugdenhil in haar NRC-foodtrendvoorspelling. En de darmflora gaat meegenieten.

Er komt dit jaar veel aandacht voor ‘darmvriendelijk’ voedsel, zoals kimchi, verwacht Vreugdenhil. Daarnaast noemt zij de transitie van dierlijke naar plantaardige eiwitten een mega-foodtrend voor 2018. 'Het is niet zo dat vlees helemaal uit is, maar planten vormen zo langzamerhand wel een bloedserieus alternatief.'

Lees hier verder  (incl. Kimchi recept)
Lees hier 'Foodtrends 2018 door Anneke Ammerlaan' 
Klik hier voor info over een Workshop Bio-Groenten fermentatie
En hier over cursussen Kimchi en Plant based cooking
 

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken