Jumbo actief op Coolste Baan van Nederland

Jumbo actief op Coolste Baan van Nederland
  • Food-en-retail
  • 25 jan 2018 @ 09:01
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • Below the lineWinkelenPartnership

Jumbo is deze winter ‘Presenting Partner’ van de Coolste Baan van Nederland. Deze schaatsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam is daarom op 17, 18 en 28 februari het decor voor de Jumbo Schaatsdagen.

Jumbo zet het partnership in als marketingtool. 'Drie dagen vol ijsplezier, clinics, feestelijke muziek, lekker eten en drinken en de aanwezigheid van verschillende topschaatsers uit Team LottoNL-Jumbo. Vanaf deze week kunnen klanten uit de regio Amsterdam gratis tickets bemachtigen voor de Jumbo Schaatsdagen', belooft het retailmerk.

Voor jong en oud
Tijdens de Jumbo Schaatsdagen zal er een programma voor jong en oud zijn volgens Jumbo. 'Voor de kleine schaatsers is er een krabbelbaan, ijshockey op sleetjes en een icebike challenge. Ook kunnen kinderen werken aan hun schaatstechniek met een instructeur. Voor grote schaatsfans is er - naast het vrij schaatsen - keuze uit ijssjoelen en een schaats- of curlingclinic. Buiten de baan kan er heerlijk gegeten en gedronken worden in de diverse horeca van La Place of de skate-in icebar. Ook kan er gekeken worden naar de Olympische Spelen, die op dat moment in volle gang zijn. Om het feestelijke gevoel compleet te maken, draait er alle dagen een DJ op de Coolste Baan van Nederland.'

Gratis tickets
Jumbo meldt al jaren vol in te zetten op gezondheid door klanten niet alleen aan te sporen gezonder te eten, maar ook meer te bewegen. 'Bijvoorbeeld door zelf het ijs op te stappen! Om dit zo toegankelijk mogelijk te maken, kunnen klanten uit de regio Amsterdam tijdens de Jumbo Schaatsdagen gratis de ijzers onderbinden. Bij besteding van €15 aan boodschappen, krijgen de klanten van Jumbo supermarkten in de regio Amsterdam* een gratis ticket, zo lang de voorraad strekt. Er zijn ruim 20.000 tickets beschikbaar voor de Jumbo Schaatsdagen.' Meer informatie is hier te vinden. (PvWK)


Naschrift Jumbo:
*Kaarten voor de Jumbo Schaatsdagen zijn beschikbaar bij Jumbo filialen in de volgende plaatsen: Aalsmeer, Alkmaar, Almere, Almere-Haven, Amstelveen, Amsterdam, Baarn, Breukelen, Bunschoten-Spakenburg, Diemen, Egmond aan Zee, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Hilversum, Hoofddorp, Huizen, Kortenhoef, Landsmeer, Laren, Lelystad, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Purmerend, Schoorl, Soest, Vinkeveen, Wilnis en Zwaagdijk.
 

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken