Pickwick White Tea komt met drie witte thee varianten

Pickwick White Tea komt met drie witte thee varianten
  • Food-en-retail
  • 5 jun 2018 @ 15:44
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • MarketingFood

Pickwick, onderdeel van Jacobs Douwe Egberts, heeft haar thee-assortiment uitgebreid met Pickwick White Tea. Ellen van der Linde, marketing manager Tea bij Jacobs Douwe Egberts Nederland, licht toe.

'Het betreft drie witte theesoorten met een zachte, milde smaak. Pickwick White Tea bestaat uit drie natuurlijke varianten: White tea Lemon, Blossom & Mint, White & green tea Jasmin & Passionfruit en White tea Blueberry & Ginger. Pickwick White Tea is vanaf deze week verkrijgbaar in het theeschap van de supermarkt.'

Witte thee wordt gemaakt van de jongste theeblaadjes voor een heerlijke, milde smaak. De vers geplukte bladeren worden minimaal bewerkt. 'Voor liefhebbers van thee is variatie erg belangrijk. Consumenten blijven op zoek naar iets nieuws en vinden het leuk om nieuwe soorten en smaken thee te ontdekken. Daarom introduceren wij drie heerlijke witte thee-varianten in ons assortiment. Deze delicate theesoorten zijn gemakkelijk drinkbaar vanwege de milde smaak. Met deze mooie aanvulling op onze bestaande blends brengen we meer variatie en keuze in het theeschap', aldus Ellen van der Linde, marketing manager Tea bij JDE Nederland.

Drie extra milde witte theevarianten

Pickwick White Tea is als gezegd verkrijgbaar in drie natuurlijke varianten:

White tea Lemon, Blossom & Mint: witte thee met vlierbloesem, pepermunt en citroenschilletjes

White & green tea Jasmin & Passionfruit: een combinatie van witte thee en groene jasmijnthee met passievrucht.           

White tea Blueberry & Ginger: witte thee met gember en blauwe bes.

De drie nieuwe theevarianten zijn verkrijgbaar in een mooie, subtiel vormgegeven verpakking, met zachte, lichte kleuren die de mildheid van de thee uitstralen. Pickwick White Tea heeft een consumentenadviesprijs van 1,79 euro per verpakking met daarin twintig theezakjes en is verkrijgbaar in de supermarkt. Meer informatie over Pickwick is te vinden op www.pickwick.nl.
(PvWK)

Over Pickwick
'Pickwick voert in Nederland verschillende theesoorten in haar assortiment, waaronder onder andere groene-, zwarte-, fruit-, kruiden theeën en rooibos. Pickwick is marktleider binnen het theesegment in Nederland en eigendom van Jacobs Douwe Egberts, een wereldwijd koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam. Met een wereldwijd team van meer dan 15.000 medewerkers werken we samen om onze merken te leveren aan consumenten in meer dan 140 landen. Onze leidende merken zijn onder andere: Douwe Egberts, Pickwick, Senseo, L'Or, Tassimo, Jacobs, Moccona, Kenco, Pilao en Gevalia. Voor JDE Nederland werken zo’n 2.000 medewerkers, met een kantoor en koffiebranderij in Utrecht en een thee- en koffiefabriek in Joure. Douwe Egberts is binnen het koffiesegment marktleider in Nederland in zowel retail als out-of-home. Onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”.'
(bron: JDE)

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken