[update] 'Nieuwvleeschduik' door Vegetarische Slager

[update] 'Nieuwvleeschduik' door Vegetarische Slager
  • Food-en-retail
  • 6 aug 2018 @ 13:32
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • EvenementFood

Op Facebook kondigt De Vegetarische Slager vanmiddag vanaf 15 uur een geheimzinnig evenement aan op het strand van Scheveningen: de 'Nieuwvleeschduik'. De legendarische Unox Nieuwjaarsduik lijkt zomerse concurrentie te krijgen. [update] Het ging inderdaad om de introductie van plantaardige 'Roockworst'.

Het event dat kostenloos is, vond plaats op 3 augustus 2018 tussen 15-17 uur rond Beachclub Indigo op het strand te Den Haag. Bij publicatie van dit artikel hadden al 1600 mensen zich geinteresseerd getoond of gemeld te zullen komen. 'Neem je zwemspullen mee', adviseert organisator De Vegetarische Slager.

Exit rookworst
'Duik mee naar een iconische onthulling', staat op de speciale event pagina, en: 'Maak exclusief kennis met ons nieuwste en plantaardige product! Wees één van de 250 gelucksvogels die zijn tanden zet in ons nieuwe, vegan icoon. Op vrijdag 3 augustus vindt 's werelds eerste Nieuwvleeschduik plaats, dus neem je zwemspullen mee! We maken een verfrissende duik waarmee we op feestelijcke wijze een nieuw tijdperk inluiden en ons nieuwe product presenteren.' Het merk nodigt iedereen uit 'die zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen' om vanaf drie uur naar Beachclub Indigo te komen. 

Plantaardig alternatief
We nemen aan dat hier een pasklaar antwoord op tafel komt op de van gemalen dieren gemaakte Unox rookworst, uiteraard zonder deze merknaam te noemen. (PvWK)

 

UPDATE
Nagekomen Facebookbericht:


Lees hier: [interview Ondernemer 103] Jaap Korteweg - oprichter De Vegetarische Slager

Routebeschrijving naar Beachclub Indigo:
Indien er gebruik wordt gemaakt van navigatie, toets dan 'Zwarte Pad 65' in i.p.v. ‘Strandweg 65’. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein (betaald) aan het Zwarte pad. Ook zijn er voldoende parkeergarages in de omgeving. Beachclub Indigo ligt aan het Zwarte Pad en zit in het midden van de beide looppaden naar het strand. (bron: DVS)



Facebookpagina van het event (screenshot donderdag gemaakt)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken