Hell opent seafood hotspot 'Wapen van Willemstad'

Hell opent seafood hotspot 'Wapen van Willemstad'
 • Food-en-retail
 • 12 sep 2018 @ 15:58
 • 8792 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MarketingFood

Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, heropent morgen op 13 september 2018 'Het Wapen': het oudste hotel-restaurant van Willemstad opnieuw gepositioneerd: vooral met seafood.

Verse vis, schaaldieren en vlees van hoge kwaliteit zullen voortaan de highlights zijn op het vernieuwde menu.

Het Wapen bevindt zich in het hart van Willemstad, dat sinds 1584 is vernoemd naar Willem van Oranje. Geïnspireerd op de nabijgelegen jachthaven krijgt het restaurant een eigentijds interieur met de luxe uitstraling van een cruiseschip. 'Op de uitgebreide kaart staan vooral verse vis en schelp- en schaaldieren. Maar ook vleesliefhebbers worden bediend. In het restaurant staat een dry aged meat-kast voor vlees van de beste kwaliteit', zo wordt beloofd. Seafood is landelijk in opkomst in de horeca.

Seafood menu
Op de uitgebreide kaart in het vestingstadje onder Rotterdam staan vooral verse vis en schelp- en schaaldieren. 'Denk daarbij aan fantastische oesters, kreeft bereid in verschillende variaties en overheerlijke king crab. Alles dagvers en te bewonderen in de opvallende visvitrine waaruit bezoekers zelf hun gerecht kunnen uitkiezen. Maar ook vleesliefhebbers worden bediend. In het restaurant staat een dry aged meat-kast voor vlees van de beste kwaliteit. Het restaurant is de hele dag geopend voor ontbijt, lunch, drankje en diner', meldt de Groep trots. 'Ook voor uw zakenlunch of borrel kunt u bij het Het Wapen prima terecht. Het welbekende en zonovergoten terras van Het Wapen blijft uiteraard behouden voor koffie en gebak.'

Herman Hell timmert aan de weg
Herman Hell (42) is eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep. Hieronder vallen negen horecalocaties met samen zo'n 250 medewerkers. Hell is eigenaar van Nieuw Rotterdams Café (NRC), Bar Restaurant Sijf, Café Van Zanten, Stadscafé De Hofnar (Vlaardingen), Brouwcafé De Hofnar (Scheveningen-Haven), alle vestigingen van Sugo en Het Wapen. Herman Hell werd in juli dit jaar gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid. 
(PvWK)

Meer informatie over Het Wapen
Locatie                       : Benedenkade 12, Willemstad
Telefoon                     : 0168 – 473450
Openingstijden          : 7 dagen per week - vanaf 07.00 uur
E-mail                         : info@wapenvanwillemstad.nl
Website                      : www.wapenvanwillemstad.nl

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken