Bitterbal-bar geopend in Amsterdam

Bitterbal-bar geopend in Amsterdam
  • Food-en-retail
  • 30 okt 2018 @ 09:10
  • 9827 x gelezen
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert en creatief
    MarketingTribune en L&L
  • FoodMarketing

Voor alle snack-liefhebbers is het een geschenk uit de hemel. En voor Johannes van Dam -die de bitterbal het ultieme gerecht vond- wellicht een reden om uit de hemel neer te dalen: in de Amsterdamse Utrechtsestraat is een bijzondere Bitterbal-bar geopend.

In het nieuwe bitterbal-paradijs kan men kiezen uit maar liefst 21 soorten bitterballen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit bitterballen met vier verschillende soorten kaas en tomaat, een black angus bitterbal en de bitterbal met geitenkaas. En ze hebben naast bitterballen ook veel verschillende kroketten op brood en borrelplankjes. Lees hier meer over 'Bar Bitterbal'. Bekijk hieronder ook de 'masterclass Frituren' door meester banketbakker Cees Holtkamp, met dank aan FoodTube.
(PvWK)

Lees hier: Mora en DVS introduceren vegetarische bitterbal. Marketeer Marcel Joosten: 'Dit is zeker geen marketing stunt.'



Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken