Verse FrietHoes-friet in Marqt schap

Verse FrietHoes-friet in Marqt schap
 • Food-en-retail
 • 20 nov 2018 @ 09:07
 • 9315 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MarketingFood

Vanaf vandaag is de verse friet van FrietHoes ook verkrijgbaar in alle winkels van Marqt. De verse friet van de Haarlemse frietbakkers is hiermee voor het eerst voor de consument in de winkel beschikbaar.

FrietHoes stelt de klant hiermee in staat om ook thuis te genieten van een frietje zonder fratsen en speelt zo in op een groeiende gemaksbehoefte van de klant.

Friet zoals friet bedoeld is
De ambachtelijke frieten van FrietHoes zijn echt vers. Het is friet zonder bewerkingen, toevoegingen en andere vreemde fratsen die het lekkerst smaakt als je ze frituurt in olie. Al sinds 2009 verovert de verse onbehandelde friet van FrietHoes op grote schaal horeca-gelegenheden en de evenementenwereld. Nu is in de winkels van Marqt de friet van FrietHoes ook in een verpakking van twee ruime porties verkrijgbaar 'zodat de consument ook thuis geniet van de verse friet van FrietHoes'. Ze zijn niet alleen geschikt om te bakken in olie, maar ook voor gebruik in de oven of Airfryer. 'Je vindt de frieten van FrietHoes in de groentegemak-koeling tussen de kant-en-klare aardappelproducten bij Marqt voor €3,89', melden de makers nog voor hongerige en nieuwsgierige marketeers.
(PvWK)

Foto: Gilly / Unsplash

Over FrietHoes
'De verse friet van FrietHoes is puur natuur, krokant, niet droog en smaakt naar aardappel. Het is echte friet zonder bewerkingen, toevoegingen en andere vreemde fratsen. De ambachtelijke frieten van FrietHoes zijn al sinds 2009 verkrijgbaar in de eigen winkel in Haarlem en bij verschillende restaurants door heel Nederland, zoals Rijks, De Biertuin en Madam. Daarnaast is FrietHoes met hun verse friet ook aanwezig bij evenementen als Mysteryland en Best Kept Secret en in attractiepark De Efteling.'

(bron: Friethoes)

Over Marqt
'Marqt is opgericht in 2008 met als ultieme droom een eerlijk voedselsysteem. De retailer biedt smaakvolle producten die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke oorsprong staan en gemaakt zijn met respect voor mens, natuur, milieu en dier. Het eerste filiaal werd geopend aan de Overtoom in Amsterdam-West. Inmiddels telt Marqt 15 winkels, in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Den Haag. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Barentszplein in Amsterdam en het distributiecentrum en de keuken bevinden zich in het Amsterdam Food Center aan de Jan van Galenstraat. De directie bestaat uit Joost Leeflang, Thijs Fleuren en Tjibbe Bouma. In totaal werken er ongeveer 750 medewerkers. Sinds 2017 zijn Triodos Bank en SIV aandeelhouders van het bedrijf.'

(bron: Marqt)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken